fbpx

Stanje na putevima: Na više dionica u TK radovi na putevima

2 min. za čitanje

Iz Kantonalne uprave civilne zaštite saopštili su da se na nekoliko dionica u Tuzlanskom kantonu vrše radovi na putevima.

M – 4 Tuzla – Kalesija (tunel Čaklovići) Zbog radova u tunelu Čaklovići saobraćaj se obustavlja od 22 do 06 sati i preusmjerava na alternativni pravac preko Dubrava. Tokom dana, putnička vozila iz smjera Tuzle saobraćaju kroz tunel, a iz smjera Kalesije obilaznicom oko tunela. Teretna vozila se i tokom dana usmjeravaju na put preko Dubrava.

M – 4 Doboj – Gračanica Zbog izgradnje pješačke staze u naselju Klokotnica, u vremenu od 07 do 16:30 sati saobraća se naizmjenično-jednom trakom.

R – 456 Priboj – Sapna (Snježnica – Rastošnica) Zbog radova na asfaltiranju na regionalnom putu Priboj-Sapna, na dionici Snježnica-Rastošnica, obustavlja se saobraćaj od 08 do 19 sati . Alternativni pravac za sva motorna vozila je Sapna-Kalesija Tuzla-Priboj.

R – 458 Površnica – Lopare – Čelić Na dionici Površnica – Lopare – Čelić saobraćaj teretnih vozila preusmjeren je na put Lopare – Priboj – Banj Brdo.

R – 469 Živinice – Međaš Zbog radova na izgradnji pješačke staze saobraća se jednom trakom naizmjenično.

R – 471 Banovići – Lukavac U toku su sanacioni radovi u naselju Podgorje, od 08 do 16 sati saobraća se naizmjenično-jednom trakom.

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments