fbpx

Prijem za delegaciju FK Radnički: Premijeru Halilagiću uručen dres sa brojem 6

1 min. za čitanje

Nakon današnjeg zvaničnog potpisivanja ugovora o dodjeli sredstava kojima će naš klub pristupiti realizaciji projekta izgradnje terena sa umjetnom podlogom za potrebe omladinskog pogona, upriličen je i prijem za našu delegaciju od strane premijera Tuzlanskog kantona, Irfana Halilagića.

Na sastanku je premijer iskazao veliku podršku radu FK Radnički Lukavac, te izrazio želju da ćemo nastaviti sa transparentnim i predanim radom. Također, naglašeno je da se naš rad i vizija razvoja u potpunosti podržava i prepoznaje kao ispravna, što pokazuje i današnje potpisivanje ugovora.

Premijeru TK, uručen je i dres našeg kluba sa posebnom simbolikom kao znak pažnje i zahvala za podršku u prethodnom periodu. Naime, svoju fudbalski karijeru Halilagić je započeo upravo u našem klubu, u dresu sa brojem 6.

Današnjim potpisivanjem ugovora zvanično počinje prva faza realizacije ovog projekta koji podrazumijeva izgradnju terena sa umjetnom podlogom kao i tribinom. Ovaj projekat će rad našeg omladinskog pogona izdići na novi nivo.

Veliko hvala i ministrici Ivani Mijatović na izraženom profesionalizmu i susretljivosti. O početku radova naša PR služba će blagovremeno obavijestiti članove kluba, navijače i sugrađane.Radnički raste, iz dana u dan.” – navodi se u saopštenju FK Radnički Lukavac.

OZNAKE:
Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments