fbpx

Mreža: Policija u TK po mjeri političara

1 min. za čitanje

Sve vlasti do ove u Tuzlanskom kantonu držale su do stava Američke ambasade i Visokog predstavnika. Ova sadašnja je iznad svega. Kažu da nisu Američka 51. država, niti Ruska gubernija. Suvereno vladaju i djelu, pa tako suvereno preuzimaju kontrolu nad policijom. Smijenili komesara. Obrazloženje: Negativna ocjena nepotpunog nezavisnog odbora, a pozadina svima jasna: Žele svog poslušnika.

Ministar Brkić (SD BiH), kojem se ministarska fotelja zaljuljala tvdi da su mu namjere za smjenu komesara Kormana biče časne i poštene i da želi depolitizaciju policije.

U nastavku pogledajte prilog Federalne TV:

Podijeli ovaj članak
1 komentar
Subscribe
Notify of
1 komentar
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Sda na TK pokusava da preuzme sve sfere zivota građana i samo budala to ne vidi. Tako i tom Brkicu koji nosi dres one stranke zavisno gdje je NJEMU LICNO bolje , sada hoce da govori koga ce hapsiti a cije istrage ce se drzati u ladici. Iako to i sada rade tako prema mom misljenju, tajno, nemaju vise obraza pa hoce o da ozvanice takav nezakonit rad. Koincidirajuca hapsenja i optuznice su postala nasa realnost a zakon mrtvo slovo na papiru. Bjezite ljudi iz ove drzave smetamo politicarima. Pamet u BiH nazalost nije dobrodosla.