fbpx

Elzina Pirić: “Ovoga balavog premijera kantonalnog..” (VIDEO)

1 min. za čitanje

Predsjednica Pokreta demokratske akcije, Elzina Pirić, koja je na ovu poziciju izabrana nakon povlačenja Mirsada Kukića pod pritiskom američkih sankcija, posjetila je nekoliko predizbornih skupova ove stranke.

Između posjete Tuzli i Živinicama, održan je jedan lokalni skup PDA na kojem je Pirić održala i govor u kojem se između ostalog dotakla i rada Vlade Tuzlanskog kantona na čelu sa premijerom Irfanom Halilagićem.

“Ovog Bakira i ovu kriminalnu SDA, čast pojedincima možda ih ima i poštenih, ovu koja trenutno upravlja procesima poput Fadila, Bege, ovoga balavog premijera kantonalnog… Njima moramo kazat da im je mjesto u zatvoru…” ostatak ovog obraćanja pogledajte u videu u prilogu.

Prethodno je Elzina Pirić na istom skupu oštro govorila o članu Predsjedništva BiH, Željku Komšiću, te dodala “450.000 ljudi će se sabrati i reći ‘Dosta je šefika fikusa u predsjedništvu’“..

Podijeli ovaj članak
4 komentara
Subscribe
Notify of
4 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Mjesto ti i jest pod suncobranom na vaseru Kukina k….. raspala.

Jedini od svih vas politicara je dobar premijer Irfan Halilagic jedini covjek koji hoce iz svog dzepa izvadit i pomoc covjeku u nevolji molim vas nemoj da se sramotite i blatite covjeka koji pomaze ljudima u nevolji i oboljelim koliko i kako moze

Reci to Elzini iz Bonovićo.
Niko A nije rekao za premijera.

Neka digne dva prsta ko je u PDA iz Lukavca