fbpx

Crna Gora javno objavljuje imena osoba u samoizolaciji Nacionalno

1 min. za čitanje
Fotograf Sergej Zabijako, +382 68 129392, Portfolio: www.photosergey.me https://www.facebook.com/Sergej.Zabijako, Instagram: https://www.instagram.com/sergej_zabijako_photographer YouTube: https://www.youtube.com/c/PromoMontenegro Channel VR360: http://www.Montenegro360.video #Montenegro #CrnaGora #photoSergejZabijako #PromoMontenegro #Черногория © photography Sergej Zabijako, © Promo-Montenegro, 2017

Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti u Crnoj Gori od večeras će početi da objavljuje identitet osoba u samoizolaciji, objavila je Vlada na Twitter nalogu.

Neka svaki građanin zna ko ga od komšija i sugrađana nedisciplinom dovodi u opasnost“, istaknuto je iz Koordinacionog tijela. Obrazloženo je da tragična iskustva širom svijeta pokazuju da se od virusa korona najviše obolijeva i umire zbog manjka discipline.

„Zato niko nema pravo da zbog svoje nediscipline ugrozi vas i vaše najbliže. Zadatak je svih da budu disciplinovani i da pozivaju, podstiču i druge na to opominju“, poručili su iz Koordinacionog tijela.

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments