fbpx

Besplatan parking za Crnogorce koji dolaze na Bilino Polje

1 min. za čitanje

BiH i Crna Gora nastavljaju da grade fenomenalne prijateljske odnose. Poslije prelijepog dočeka bh. reprezentacije u Podgorici, Zenica uzvraća gostoprimstvo i obezbjeđuje besplatan parking za Crnogorce koji danas dolaze na Bilino Polje.

Naime, firma Strong Auto oduševila je malim gestom da osigura parking bez ikakve naknade za goste koji stižu iz Crne Gore.

I vlasnik restorana “Kod Fehre” kod Lašvi u Busovači Fahrudin Mešković pozvao je navijače Crne Gore da dođu kod njega na pečenje.

Posjećamo navijačka grupa Ultra Crna Gora “provocirala” je bh. navijače u Podgorici skandirajući na meču Crna Gora-BiH: “Burek sa sirom”, a naši navijači kasnije su na društvenim mrežama uzvratili “Da Bog da Vas zvali sa biroa”.

Nakon toga jednom državljaninu BiH zapaljen je kombi u Podgorici, a navijači reprezentacije Crne Gore prikupili su novac za novo motorno vozilo oštećenog i poručili da su to učinili vandali, a ne istinski Crnogorci.

Meč BiH Crna Gora počinje večeras od 20:45 u Zenici i zasigurno da se navijači BiH žele odužiti susjedima za sjajno gostoprimstvo 11. juna ove godine, kada je na stadionu Pod Goricom bilo miroljubivih 1:1.

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments