fbpx

Usvojen Program rada OS SBiH Lukavac

2 min. za čitanje

szbihNa ovoj sjednici uručene su članske karte za sedamdesetak novih članova Stranke za Bosnu i Hercegovinu. U ime novih mladih članova prisutnima se obratila Maida Burgić, apsolvent Žurnalistike na Univerzitetu u Tuzli.

Predsjednik OS SBiH Lukavac prim.dr.Midhat Osmanović istakao je da je zadovoljan dosadašnjim radom SBiH u općini Lukavac, ali da očekuje intenzivniji angažman cjelokupnog članstva u predstojećem periodu što će sigurno ojačati poziciju SBiH nakon narednih općih izbora.

U ime Kantonalnog vijeća SBiH TK-a prisutnima se obratio mr.Besim Imamović, član Predsjedništva SBiH, te je naglasio: „ SBiH u Tuzlanskom kantonu je faktor političke stabilnosti što je na najbolji mogući način prezentirano na jučer održanoj sjednici Skupštine Tuzlanskog kantona na kojoj je usvojen Budžet TK-a. Stranka za Bosnu i Hercegovinu će svojim daljnjim angažovanjem koncept rada iz Tuzlanskog kantona prenijeti u sve dijelove države Bosne i Hercegovine. Temeljni zadatak SBiH je očuvanje države Bosne i Hercegovine, teritorijalnog integriteta, međunarodnog suvereniteta i stvaranju pozicija za ulazak u EU i zauvijek okončati priče o disoluciji Bosne i Hercegovine.“

Danas će u Srebreniku biti održana Izborna skupština OO SBiH Srebrenik, te je sa ovog skupa upućen poziv članovima i simpatizerima SBiH u TK-a da u što većem broju prisustvuju i ovom važnom događaju koji organizuje Stranka za Bosnu i Hercegovinu.

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments