Uspjeh: Imel proslavio 20 godina uspješnog rada

2 min. za čitanje

Osnovani smo prije nešto više od 20 godina a  ideja je bila da se u tim teškim godinama, informacione tehnologije pokušaju približiti građanima koji su bili odsječeni od informacija a ono malo kompanija koje je radilo da podignemo na viši nivo po pitanju sistemskih procesa i olakšamo njihovo poslovanje. Danas smo se razvili u kompaniju sa širokim spektrom  proizvoda i usluga na polju informacionih tehnologija, sa trideset uposlenih ljudi i mnoštvom spoljnih saradnika kako u državi tako i u okruženju.

Recept opstanka i borba sa teškom ekonomskom situacijom u državi.

Imel2

Put do opstanka trnovit  je, ali dosadašnje iskustvo pokazalo je da se kvalitet i uspjeh koji smo postigli ogleda u dobroj koordinaciji zaposlenih kao i njihovoj stručnosti, predanom pristupu poslu, kvalitetnoj usluzi a na koncu rezultat je zadovoljan kupac.

To je prepoznao veliki broj značajnih kompanija, koje su u velikom broju naizgled sličnih ponuđača, koje se svakodnevno otvaraju i zatvaraju, ipak prepoznali naše dugogodišnje iskustvo i kvalitet kojem težimo.

Online trgovina

Prateći trendove, a sa ciljem što boljeg uvida u asortiman i jednostavne kupovine IT i  elektroničke opreme na adresi http://shop.imel.ba pokrenuli smo jednu od prvih Online Trgovina u BiH. U samo nekoliko koraka omogućili smo da bilo koji od 5000 proizvoda bude na adresi naručioca. Ipak, naša glavna poluga su konsalting i softverski proizvodi. Moramo se pohvaliti da smo na BiH tržište lansirali novi softver DMS, domaći sistem za upravljanje dokumentima (Document managemente system) i da veliki broj najvećih BiH kompanija koriste naša poslovna rješenje.

Imel3

Budućnost firme Imel

Vizija je da se pored BiH tržišta širimo i na tržište susjednih zemalja a ujedno i EU. Hoćemo li u tome uspjeti u mnogome diktira  i situacija u okruženju, slaba ili nikakva pomoć države, navika javnog sektora da kupuje strana rješenja, slaba kupovna moć i manjak vizije u određenom broju kompanija po pitanju ulaganja u informacine tehnologije.

Za više informacija o nama posjetite našu web stranicu www.imel.ba

Podijeli ovaj članak
1 komentar