U subotu odvoz krupnog otpada sa područja grada

1 min. za čitanje

otpad
Odvoz smeća odvija se po ustaljenom rasporedu. U sklopu proljetnog čišćenja grada, J.P.»RAD» će u subotu 06.04.2013. organizovati odvoz krupnog otpada sa područja Lukavac grada.

Pozivamo građane da u navedenom periodu, otpadne dijelove namještaja, bijele tehnike i slično iznesu pored kontejnera za kućno smeće ili isto odlože u najbliži kontejner od 5 m³.

U ulici Kulina bana punkt za skupljanje smeća bit će prostor bivše pijace, u ulici Milerova preko puta Vile a u ulici Slatine bivši poligon.
Napominjemo: U krupni otpad ne spada otpadni građevinski materijal,otpadni ugalj, šljaka, šut i slično i isti će se voziti po zahtjevu i trošku vlasnika.

U cilju efikasnijeg obavljanja predviđenih poslova, molimo građane da se pridržavaju uputa datih u obavještenju. U dijelu uređenja zelenih površina danas planirano uređenje parka kod JZU Dom zdravlja Lukavac.

(SodaLIVE.ba/JP RAD Lukavac)

Podijeli ovaj članak
2 komentara
2 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Pa gdje cete ga odvuci opet u Huskice a

tipicno za nasu opstinsku vlast SDA stranka ko svoji na svom,nacelnik ista stranka direktor komunalnog ista stranka sta dalje reci…nemqju rjesenja jer nisu strucninizasto nego prodavat tendere i uzimat pare za zaposlenja