fbpx

U ponedjeljak opća javna rasprava za rad – licence GIKIL-u za proizvodnju električne energije

2 min. za čitanje

Zahtjev za obnovu dozvole je Regulatornoj komisiji za električnu energiju u Federaciji BiH – FERK, upućen od strane kompanije Global Ispat Koksna Industrija d.o.o. Lukavac (GIKIL).

Sva zaineresovana pravna i fizička lica imaju mogućnost učestvovati u općoj raspravi i dati svoje usmene komentare, ali i pismene na adresu FERK-a sve do 3. juna 2011.g. do 12:00 sati.

Tekst navedenog Nacrta dozvole za rad – licence, moguće je dobiti svakim radnim danom od 11:00-13:00 sati u sjedištu FERK-a u Mostaru i na web stranici www.ferk.ba.

(SodaLIVE.ba/Općina Lukavac)

U ponedjeljak, 30.05.2011.g. će se u sali za sjednice Općine Lukavac, od 10:00 – 11:00 sati, održati opća javna rasprava na temu Nacrt dozvole za rad – licence za obavljanje elektroprivredne djelatnosti proizvodnja električne energije. Zahtjev za obnovu dozvole je Regulatornoj komisiji za električnu energiju u Federaciji BiH – FERK, upućen od strane kompanije Global Ispat Koksna Industrija d.o.o. Lukavac (GIKIL). Sva zaineresovana pravna i fizička lica imaju mogućnost učestvovati u općoj raspravi i dati svoje usmene komentare, ali i pismene na adresu FERK-a sve do 3. juna 2011.g. do 12:00 sati.Tekst navedenog Nacrta dozvole za rad – licence, moguće je dobiti svakim radnim danom od 11:00-13:00 sati u sjedištu FERK-a u Mostaru i na web stranici www.ferk.ba.
Podijeli ovaj članak
3 komentara
Subscribe
Notify of
3 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Dobra ideja,i naravno vise radni mjesta u nasem gradu,samo je pitanje dali ce Sarajlije i Tuzlaci dozvoliti da pocnemo sa radom i proizvodnjom,pozdrav…

I ja sam za ali ako se nista ne rijesi po pitanju zagađenja čak sam i protiv da Koksara nastavi raditi.Ni jedne pare ne mogu kupiti zdravlje.

Ne (cenzurisano) Laki sta da se koksara ugasi kolko ljudi bi ostalo bez posla i pocrkali bi od gladi isvega neka radi sta (cenzurisano) i pametujes ..za zdravlje radila je koksara i u titinom sistemu pa niko nije kuko neg neki pametnjakovici se uvjek nadju Vece su sanse da odapnes u saobracajnom udesu nego od koksare pozdrav Vise radni mjesta da svi rade i svi sretni pozz..