Teška saobraćajna nesreća u Gnojnici; jedno lice smrtno stradalo

2 min. za čitanje

domzdraavljaPrema informaciji dobijenoj iz MUP-a TK, jučer (25.10), dogodile su se dvije saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom.

Oko 16 sati na magistralnom putu Tuzla – Doboj u Gnojnici (općina Lukavac), dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je jedno lice smrtno stradalo, a više je teže i lakše povrijeđeno. Vozač, Ismaila R. (1973) iz Gradačca, koja je upravljala putničkim motornim vozilom “Škoda fabia” registarskih oznaka 602-J-414, sudarila se sa “Pežoom” francuskih registraskih oznaka kojim je upravljala Ljiljana S., rođena 1966. godine iz Tuzle. U vozilu “Škoda”, teške tjelesne ozljede zadobila je Vasva R., (1936) koja je preminula u Domu zdravlja u Lukavcu. Ona je sjedila na mjestu suvozača. Ismaila je zadobila teže tjelesne povrede i zadržana je na liječenju u UKC-u Tuzla.
Teške tjelesne ozljede u vozilu “Škoda” zadobio je i Erol.J (1965), i on je također zadržan na liječenju. Vozač “Pežoa” Ljiljana S. zadobila je lakše tjelesne ozljede kao i njen suvozač Munever I. iz Tuzle.

Isti dan u 19:30 na magistralnom putu Tuzla – Zvornik (Čaklovići) vozač (nepoznato ime, registarske oznake i marka automobila) udario je dječaka koji je vozio bicikl i pobjegao sa lica mjesta. Dječak A.Č. rođen 1994. podlegao je na licu mjesta. Za vozačem se traga.

(SodaLIVE.ba/MUP TK)

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments
adbanner