fbpx

Željko Zombra i Selma Sejdinović najuspješniji sportisti u protekloj godini

1 min. za čitanje

Za najuspješnijeg sportistu općine Lukavac u protekloj godini proglašen je Žejko Zombra, a za na najuspješniju sportiskinju Selma Sejdinović.

U kategoriji pioniri, najuspješnijim je proglašen Hamza Čajić član KBS ORKKA Lukavac, u ženskoj kategoriji najuspješnija je Matea Tunjić, članica PK Galeb GIKIL Lukavac.

U kategoriji kadeta, Bakir Babović, plivač PK Galeb GIKIL proglašen je za najuspješnijeg dok je Zerina Karić, također, članica PK Galeb GIKIL proglašena za najuspješniju.

Emina Sejdinović, članica PK Galeb GIKIL Lukavac proglašena je za najuspješniju juniorku, a Amir Sejdinović, član KBG ORKKA Lukavac za najuspješnijeg juniora.

U kategoriji seniora i seniorki, Denis Kurtić (KBS ORKKA Lukavac) i Lejla Softić (KK Sensei) proglašeni su za najuspješnije.

U invalidskom sportu, Ermin Jusufović je proglašen za najuspješnijeg a njegov klub, SKISO Sinovi Bosne Lukavac za najuspješniji klub.

Dodjeljene su nagrade i za najuspješnije ekipe. U ženskoj kategoriji, najuspješniji je PK Galeb GIKIL Lukavac dok je u muškoj kategoriji najuspješniji OK 7 Lukavac.

Za najuspješnijeg trenera proglašen je Zlatko Nuhić, trener PK Galeb GIKIL Lukavac a za sportskog radnika Adis Lović, predsjednik FK Radnički Lukavac.

(SodaLIVE.ba)

Podijeli ovaj članak
9 komentara
Subscribe
Notify of
9 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

cestitke svima al zombra je institucija.

svaka cast na izboru sportskog saveza i najljepse cestitke nasim najuspjesnijim sportistima ,zelim vam dobre rezultate i sve najbolje i ubuduce

Svaka cast, puno uspjeha i u buducnosti!

sve je to lijepo, al da mladost ne dobije nagradu kao jedna od najboljih muških ekipa, to ne razumijem.
pobjednici na tusnju, plasirali se u visi rang, treceplasirani u 2 ligi FBIH, osvojili turnir u Devetaku, pobjedili tad i Radnickog, ali ocito da niko nema sluha za to.

kako ce vam dat nagradu kad znaju kako ste dosli do uspjeha,, nekoliko ste utakmica pobijedili igrom ostalo je sve kupljeno.

nek radnicki nije kupovao,nemoj da nabrajam sta je sve kupio

Cuj ovog Mladost pored sedmice koja se takmici u PL muhahaha

tacno ima budala na ovom svijetu…

Čestitke !

svaka cast…cestitke…samo naprijed…! 😉