fbpx

[VIDEO] Ovako to radi Željko Zombra

1 min. za čitanje

zombra

U hrpi video klipova koji vas ostavljaju bez daha i viralno kruže internetom, od slatkih beba, zanimljivih trikova od sjajnih sportskih umjeća, pravo je osvježenje vidjeti poznato lice. Ne biste htjeli biti “na nogu” ovom momku.

Željko Zombra rođen je 1985. godine u Lukavcu, a još kao dječak počeo se baviti karateom. Na takmičenjima je iza sebe ostavljao takmičare iz cijelog svijeta, a u konkurenciji 800 takmičara bio je prvak Europe u kategoriji borbe seniori WTFSKF asocijacije.

Željko je nedavno magistrirao na Fakultetu za tjelesni odgoj i sport, i osnivač je kluba borilačkih sportova “ORKKA” Lukavac.

(SodaLIVE.ba)

Podijeli ovaj članak
5 komentara
Subscribe
Notify of
5 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

svaka čast

cestitke za naseg najjaceg sugradjanina. Veliki covjek sirokog srca, bravo majstore.

TIGAR nema dalje…

Bravo Zeljko,respekt:)

Kad bi svi ljudi bili kao Zeljko Zombra, Mirza Telalovic, Denis Ibricic svijet bi bio prekrasan. Ovi momci ne konzumiraju alkohol, sve trojica su sportisti, Zeljko karatista, Mirza body builder, Denis kosarkas… Momci su legende i imaju bolje sale od svih ovih koji se opijaju i hvale koliko su popili, hodaju po carsiji da bi se potukli sa nekim drugim itd… Djeci ovakvi momci treba da budu uzori, idoli a, ne neki tamo Samir cigo sa stanice, neki ulicar ili neki lokalni saner…

Momci svaka cast. Samo nastavite tako u zivotu, ja vjerujem da cete postici sve sto zelite. Sretno !