fbpx

U susret derbiju: Na vrijeme kupite ulaznicu jer je broj istih ograničen

2 min. za čitanje

Naime, FK Radnički samim tim što postoji još od 1921. godine nosi veliko breme i odgovornost prilikom organizacije svake domaće utakmice, a posebno utakmica tzv. „visokog rizika“.

Upravni odbor kluba, kao i svi uposleni radnici, posljednjih mjesec dana rade na organizaciji bezbjednosti utakmice FK Radnički – FK Sloboda.

Poseban akcenat stavljen je na bezbjednost gostujućih igrača i navijača iz razloga što je odlukom NS FBiH zabranjen dolazak istih.

Zbog aktuelene zabrane  nama kao organizatoru je gotovo nemoguće smjestiti gostujuću publiku na istu tribinu sa domaćom publikom i time spriječiti bilo kakav kontakt između spomenutih grupa.

Iz tog razloga obavještavamo sve simpatizere FK Sloboda Tuzla da prodaja ulaznica za utakmicu počinje u nedjelju, 23.03.2014. godine u 10.00 sati na više prodajnih mjesta, odnosno na svakom ulazu na tribine stadiona Jošik.

Tribina SJEVER predviđena je za publiku, odnosno simpatizere FK Sloboda Tuzla. Za ovu tribinu štampano je 1500 ulaznica.

Pozivamo sve simpatizere gostujuće ekipe da na vrijeme obezbjede ulaznicu, kao i da na vrijeme dođu na tribinu bez ikakvih navijačkih rekvizita ili obilježja, što je zabranjeno već pomenutom odlukom NS FBiH.

Također, obavještavamo simpatizere FK Sloboda da će nakon rasprodaje ulaznica za tribinu Sjever ista biti zatvorena.

Ulazi na tribine će biti otvoreni u 14.00 sati.

Kao Predsjednik UO FK Radnički Lukavac želim da izrazim iskrenu dobrodošlicu svim simpatizerima FK Sloboda Tuzla u nadi da ćete uživati u lijepoj nogometnoj predstavi u Lukavcu.

Upravni odbor FK Radnički poziva sve navijače i simpatizere našeg kluba da na vrijeme kupe ulaznicu jer je broj istih ograničen!

Svi koji žele kupiti veći broj ulaznica mogu se obratiti sekretaru kluba Sadiku Imamoviću u službenim prostorijama kluba ili na telefon broj 035-554-983.

Ovom prilikom ispred UO FK Radnički Lukavac zahvaljujem se načelniku općine Lukavac gospodinu Dževadu Mujkiću, kao i direktoru JP RAD Lukavac, gospodinu Nehrudinu Osmiću, na nesebičnoj podršci u organizaciji ove, za nas jako bitne utakmice.

Predsjednik UO “FK Radnički Lukavac”, Džambić Semir

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments