fbpx

SMEČ nastavlja pobjednički niz: U Žepču bez izgubljenog seta

2 min. za čitanje

Odbojkašice ŽOK “SMEČ” su odigrale ovaj meč rutinski i niti jednog trenutka nisu dovele u pitanje pobjednika ovog susreta.

Nakon lagano osvojenog prvog seta rezultatom 15:25 u korist ŽOK “Smeč” bilo je očigledno da će ovo biti samo lakši trening za našeg superligaša.
U drugom i trećem setu priliku su dobile igračice sa klupe, koje su opravdale ukazano povjerenje i privele susret kraju bez izgubljenog seta.

Konačan rezultat: OK “ŽEPČE” – ŽOK “SMEČ” 0 : 3 (15:25, 14:25 i 12:25)

Sa novih 3 boda, naš superligaš se sa ukupno 17 bodova nalazi na drugom mjestu prvenstvene tabele, sa šest pobjeda u jednim porazom.

Za ekipu ŽOK “Smeč” su nastupile:Amra Kambić-kapiten ekipe, Merima Tokić, Melika Dautović, Almina Turkić, Melisa Osmić, Antonela Crvenković, Džana Karić, Dženeta Numanović, Valentina Tunjić, Tea Begović i Ena Likić, trener ekipe Dražen Gojković.

Ovo je bila poslednja utakmica jesenjeg dijela prvenstva, nakon čega slijedi pauza, a nastavak prvenstva slijedi početkom marta naredne godine..

U narednom periodu težite u radu kluba će biti na pripremama za učešće na Međunarodnom Božićnom turniru za pionirke u Zagrebu koji će biti odigran 26. i 27. decembra ove godine i prvenstvo mlađih kategorija u okviru OS FBiH, koje slijedi tokom januara naredne godine.

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments