fbpx

Sedmica bolja od Građana; Za Elvisa Memića 705,75 KM

2 min. za čitanje
Pozivom donirate 3KM

Malo teže od očekivanog slavila je ekipa 7 Lukavac rezulatom 3:1 po setovima, ali je lukavačkim poklonicima odbojke priređena odlična odbojkaša predstava, kojoj je prisustvovalo preko 500 ljubitelja ovog sporta što je možda i rekord po posjeti što se tiče klubskog sporta u našem gradu.

Do izražaja je došla bolja fizička pripremljenost ekipe 7 Lukavac, što je i normalno, imajući u vidu da je riječ o takmičarskoj ekipi. Utakmica je imala prefiks i humanitarne, jer su posjetitelji dobrovoljnim novčanim prilozima mogli pomoći našem sugrađanu, Elvisu Memiću. Tom prilikom sakupljeno je 705,75 KM.

Želio bih se zahvaliti posjetiteljima na večerašnjoj utakmici i čestitati ekipi 7 Lukavac, iako je pobjedu večeras ostvario naš Elvis Memić. Hvala navijačima na odličnom dočeku i drago nam je što smo ovako nešto priredili našim sugrađanima i tako dokazali da lukavčani vole odbojku. Želio bih ovim putem i da pohvalim igru Amara Kovačevića.” Izjavio je za Lukavački info portal | SodaLIVE.ba Alen Džambić, trener ekipe Lukavac City.

Za ekipu Lukavac City su nastupali: Asmir Memić, Edis Burgić, Dražen Gojković, Denis Hrvanović, Natmir Buljubašić, Adnan Ćosić, Dževad Bektić, Jasmin Hodžić, Edin Brkić, Jasmin Hodžić, Edin Brkić, Amar Kovačević i Nedžad Nuhić.

Trener: Alen Džambić

Pomoćni trener: prof. Nermin Hodžić

(SodaLIVE.ba)

 

Podijeli ovaj članak
1 komentar
Subscribe
Notify of
1 komentar
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Svaka čast.
Sutra svi u dvoranu pa da skupimo još više.