fbpx

RK Lukavac ostvario prvu gostujuću pobjedu!

1 min. za čitanje
Dino Osmić - RK Lukavac

Oslabljeni neigranjem nekoliko prvotimaca, lukavčani su uspjeli savladati posljednju ekipu na tabeli i prestići gradskog rivala ORK Omladinac.

U ovoj utakmici briljirao je  kapiten ekipe iz Lukavca Dino Osmić, koji je kretanjem po terenu bio nezaustavljiv a postigao je i 8 pogodaka. Uz Osmića, u ekipi RK Lukavac najuspješniji su bili Ivanišević i Jukić sa po 8 postignutih pogodaka.

Ovo je prva gostujuća pobjeda RK Lukavac na gostujućem terenu. U narednom kolu RK Lukavac na domaćem terenu dočekuje ekipu RK Banovići.

(SodaLIVE.ba)

Podijeli ovaj članak
5 komentara
Subscribe
Notify of
5 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Zasluzena pobjeda. Konacno normalno sudenje na strani.
Treba malo pohvalit nekad i golmane u ovim izvjestajima a nije samo ko je dao gol i koliko komada. Kad god neko napise izvjestaj isto ko da golmana nije bilo nego su se samo golovi redali i ako slucajno koji blok bude to je to.

Pa podrazumijeva se po default-u da je golman standardno dobar 🙂

juka ba bitno da pare legnu na kraju mjeseca a ne zivi se od “hvala”… 🙂 ide meso u subotuuuuuuu!!!

Ma ja ba jebes golmane ionako su budale sve.
Ima mesaaaaaa. Gladan sam mesaaaa… hahaha

Po default-u minimalno osam golova Jukica i Ivanisevica a…doduse isto toliko golova i Osmic koji je kretanjem po terenu bio nezaustavljiv i postigao osam golova 🙂
Ludi Golmane pa mora se sve odbraniti na utakmici da ti se kaze hvala…potrebno je sve odbraniti pa ces vidjeti onda izvjestaja…99 posto ce spomenuti i glomane ccc 🙂