fbpx

Kako je propao angažman: Kuduzović umjesto u Ulcinj, vratio se u Lukavac

2 min. za čitanje

Pet sati se probijao neprohodnom cestom preko Karaule, da bi stigao na vrijeme u Mostar i potpisao ugovor sa Veležom. Trener Abdulah Ibraković očekivao je Elmira Kuduzovića na večernjem treningu u Ulcinju, gdje su Mostarci na pripremama. Ni od potpisa, ni od Ulcinja nije bilo ništa. Barem ne tokom dana, mada nije isključeno da se situacija normalizira. Bilo kako bilo Kuduzović se iz Mostara zaputio prema Tuzli.

Ne znam u čemu je problem. Meni je menadžer kazao da idem za Mostar, gdje ću sve dogovoriti i potpisati. Čekao sam nekoliko sati, jer se nije mogla uspostaviti veza sa trenerom Ibrakovićem, koji je bio na treningu. Bio sam u kontaktu sa Sedinom Tanovićem iz Veleža. Osjetio sam da nešto nije uredu. Nakon višesatnog čekanja, u dogovoru sa menadžerom vratio sam se u Tuzlu. Ne shvatam kako je došlo do ovoga, jer imam čiste papire. Imao sam ponude još dva kluba, ali mi se učinilo da je Velež najbolja opcija. Očito je nastao negdje kratki spoj. Ja sam raspoložen za dogovor, ali mi ne pada na pamet više vozanje po ovom kijametu. Danas ili sutra ću odabrati pravu ponudu”, kazao nam je Elmir Kuduzović.

Očito je da je cijeli posao vodio Ibraković što se nije svidjelo čelnicima kluba. Navodno su se iz Veleža izvinjavali Kuduzoviću i pravdali, kako su našli zajednički jezik sa Asimom Škaljićem, čime je prestala potreba za novim defanzivcem.

(SodaLIVE.ba/SAN)

Podijeli ovaj članak
4 komentara
Subscribe
Notify of
4 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

dodji elko igramo ponedeljkom u osnovnoj malo…ebo velez.. 🙂

cudi me da se izjalovilo ako je ibrak radio na transferu.
Mesi bi bio bez kluba 2 godine ako bi sa njim pregovaro.

I brakovi će propasti

koja šteta elko je polagao 4 puta testove pa da zna i loptu normalno šutati