fbpx

“Sedmica” poražena u Kaknju

1 min. za čitanje

U uzvratnoj polufinalnoj utakmici doigravanja za prvaka BiH, odbojkaši OK 7 Lukavac poraženi su u subotu u Kaknju od domaće ekipe OK Kakanj rezultatom 3:0 (po setovima 25:22, 25:21, 25:13). S obzirom na to da su odbojkaši “Sedmice” prvu utakmicu odigranu prije 7 dana u Lukavcu riješili u svoju korist (3:2), sutra (11. aprila) će se odigrati i treća utakmica, nakon koje će biti poznat putnik u finale.

Utakmica se igra u Kaknju sa početkom u 17.00 sati.

(SodaLIVE.ba)

Podijeli ovaj članak
6 komentara
Subscribe
Notify of
6 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

A zasto se treca utakmica igra opet u Kaknju? Zasto ne u Lukavcu?

imaju prednost domaceg terena, jer su bili 1. u regularnom dijelu lige !

et vam vasa sedmica 😀 danas opet 3:0 za kakanj…

ej moj kakanjac mozes se samo diviti nasoj sedmici jer je ova ekipa tek usla u premier ligu i odma usla medju 4 najbolje ekipe i nanijela prvi poraz kaknju to je veliki uspijeh i mi smo ponosni na nase momke 🙂

@sioux_lk – POTPIS…………….

@kakanjac – ovo je veliki uspjeh za 7 LUKAVAC jer je tek usao u PREMIER ligu i odmah igrao POLUFINALE…….. zato bolje se nemoj javljat i pisat gluposti jer je ovaj Lukavac nanio PRVI poraz “tvome” kaknju u 2 sezone !!!!

a ko kaze da ja umanjujem uspjeh sedmice ili kako vi kazete pisem gluposti… sta su gluposti sto sam napisao et vam vasa sedmica, pa nisam nista lose mislio, mogao sam napisati i ispade sedmica, rijeci su drugacije, a zapravo kontekst je isti… a drugi dio recenice da je kakanj pobjedio 3:0 tek ne znam kakva je glupost, to je danasnji rezultat i puka istina.