fbpx

PL za odbojkaše: Nova pobjeda “Sedmice”

1 min. za čitanje

Lukavački odbojkaši zabilježili su pobjedu u susretu sa Modričanima. Domaći su u sva tri seta igrali dobro,organizovano i bez grešaka .
U prvom setu gosti su imali vodstvo od 8:7 i 16:15 ali su domaći u finišu ovog seta preokrenuli rezultat i dobili ga sa pet poena razlike. Drugi set bio je u znaku lukavačkih odbojkaša koji su imali vodstvo od 8:6 i 16:11 i na kraju zabilježili pobjedu u ovom setu od devet poena razlike.
Početkom trećeg seta domaći su imali vodstvo od 8:5 a gosti izjednačili na 8:8 da bi ponovo domaći “prelomili” rezultat u svoju korist i na kraju slavili sa sedam poena razlike.

Sa novom pobjedom lukavački odbojkaši su se zadržali u gornjem dijelu tabele.

7 LUKAVAC – MODRIČA OPTIMA 3:0

Sportska dvorana u Lukavcu. Gledalaca 200. Sudije: Darko Savić (I.Sarajevo) i Nedžad Imamović (Kalesija).
Delegat: Salem Hrvat (Sarajevo).
Rezultat: 7 Lukavac – Modriča Optima 3:0 (po setovima: 25:20, 25:16, 25:18).

7 LUKAVAC: Bašić, Mehmedović, Memić, Sa.Imamović, Salkić, Kambić, Hrvanović, Burgić, Muharemović, Ibričić, Se.Imamović, Hadžić.
Trener: Alen Džambić.

MODRIČA OPTIMA: D..Milošević, Blagojević, Marić, Cvijanović, Stakić, D.Milošević, Hasanbašić, Mehić, Vergilac, Radić, Drobljak, Vidović.

Trener: Lazo Cvijić.

(Sakib Hodžić / SodaLIVE.ba)

Podijeli ovaj članak
2 komentara
Subscribe
Notify of
2 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Svaka cast za Sedmicu,evo kakav smo mi narod to dovoljno govori i ova posjeta na utakmici(200 ljudi a sigurno nije ni toliko bilo).Kada smo igrali 1 ligu ajde razumijem govorilo se sta cu ja gledati odbojku u 1 ligi neke desete ekipe,ali evo sada se takmicimo u premier ligi i ne samo takmicimo nego smo u vrhu tabele,daj probudite se makar Vi Lukavcani …Ajmo malo vise podrzati sedmicu…pozz

Tacna istina je da je na utakmici protiv Modrice, nekadasnjeg prvaka bivse Jugoslavije, prisustvovalo nesto vise od 30 ljudi. Sramotno !