fbpx

PRIJAVITE SE: MTB “Tribe” Lukavac organizuje biciklističku vožnju Escape #2

3 min. za čitanje

MTB klub “Tribe” Lukavac već drugu godinu za redom organizuje biciklističku vožnju Escape, sa kojom žele prikazati ljepote grada Lukavca velikom broju biciklista iz cijele Bosne i Hercegovine koje očekuju da dođu na zajedničku vožnju:

-Mi već drugu godinu organizujemo biciklističku manifestaciju Escape. Riječ je o događaju koji će se održati u nedjelju, 30. oktobra i koji ce ugostiti veliki broj rekreativnih i profesionalnih biciklista širom BiH. Ovo je prilika da nakon prošlogodišnjeg uspješno održanog Escape-a, naš klub nastavi sa organizacijom manifestacije koja promoviše biciklizam i cikloturizam potencijale koje posjeduje grad Lukavac, izjavio je Dino Osmanović, predsjednik MTB “Tribe” Lukavac.

LInk za prijavu: https://forms.gle/Lp165vps1g4GBcHo6

Escape #2 će ove godine biti vožen na relaciji Lukavac – Milino selo (Farma Milo Selo) gdje će za učesnike biti obezbijeđen ručak. Na tom putu, biciklisti će proći kroz Lukavac, Prokosoviće i Turiju, dok će u povratku proći kroz Caparde, Puračić, Tabake i Modrac. Pored užine i ručka, gostima su obezbijeđeni prigodni pokloni, a druženje će početi uz kafu u BBCC klubu.

Sve ovo, jedino je moguće zahvaljujući zalaganju naših članova koji su uključeni u organizaciju ovog događaja. Svi članovi ulažu velike napore kako bi ovaj događaj postao najvažniji događaj za biciklizam na našem području. Tribe Lukavac okuplja više od 50 članova koji zajedničkim radom kroz organizaciju vožnji, planiranja i mapiranja staza stvaraju osjećaj zajedništva koji je važan, ne samo zbog osjećaja pripadnosti, već i za stvaranje jače biciklističke zajednice koja može nastaviti zagovarati rast i popularnost biciklizma, na teritoriji Lukavca, ali i BiH, izjavio je Dino Osmanović, predsjednik MTB Tribe Lukavac.

Ovom prilikom organizatori se žele zahvaliti svim spozorima i prijateljima, svima onima koji omogućavaju i podržavaju zdravi način života, te otvaraju vrata našeg grada Lukavca prema svim ljudima u BiH i šire.

Posebne zahvale od MTB Tribe upućene su: Gradskoj upravi Lukavca, IMEL d.o.o. Lukavac, Milo Selo, Mono Digital d.o.o., Quadro+, BBCC klub, Rotaract club Lukavac i M-bike shop.

Escape #2 će biti održan u nedjelju, 30. Oktobra. Okupljanje je predviđeno od 9 sati na platou Centra za kulturu, a polazak u 10 sati.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti putem online forme do subote u 17 sati. Samo za prijavljene putem online forme biće zagarantovani obroci i pokloni.

LInk za prijave: https://forms.gle/Lp165vps1g4GBcHo6

VIŠE O KLUBU

OZNAKE:
Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments