fbpx

Omladinac za titulu Börde cup 2011

0 min. za čitanje

Naši momci su u prve četiri utakmice ostvarili pobjede i prolaz u polufinale gdje ih danas očekuje ekipa UKS “Sokół” Gdańsk iz Poljske.

Ekipa Lukavačkog info portala nalazi se u Njemačkoj, a opširniji izvještaj i fotografije sa utakmica možete očekivati u utorak.

Treba napomenuti da je mlada ekipa Omladinca na turniru od odigranih 5 utakmica ostvarila 2 pobjede.

(SodaLIVE.ba)

Podijeli ovaj članak
3 komentara
Subscribe
Notify of
3 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Eto vidi , momci morali ić čak u Njemačku u Borde l ,
umjesto da u Hajatuši se otvori JK Safatuša .Tamo će mo postaviti našeg Nurku za direktora , a nek Kadrija vodi knjige . Jednu plesačicu već imamo – samo nek živa bila više ne trenira , polomila je Dilketu 3 stožine .Gora je čak i od Šestana – on je polomio samo jednu – a i on je napustio trening za NASU , veli ovo će biti bolje – nemože se od kolumni živit .
(P.S Selam od Cerića )

Cestitke OMLADINCU!

To hare stari lafe … sad ces da budes maskota i Hajatuse, pored toga sto si maskota ovog portala 🙂
Prosirujes zonu dejstva i a te rucne tvoje vratolomije su ti naskodile pravo jer ne ucis od svojih ili slicnih. Npr. od direktora Opće biblioteke Tešanj profesor Esmir Bašić, autora knjige „Kriza morala mladih“, koju je napisao prije sjedanja u direktorsku fotelju, kao pedagog (sic!) u Srednjoj tehničkoj školi u Tešnju: da onanija uzrokuje „slabljenje vida i pamćenja, smetnje u probavnim organima, upalu pluća koja najčešće dovodi do tuberkuloze, i na kraju problema s krvotokom koji uzrokuju slabljenje krvi.“ I „Ako preko dana dobijete želju da onanirate, ustanite iz kreveta ili sa stolice, pridružite se drugim ljudima i pričajte sa njima“, preporučuje Bašić, koji sa izrazitom brigom za onaniju u noćnim satima predlaže da se u takvim momentima „napiše pismo ili čita knjiga.“ Znam da na stolicu vec dugo ne mozes sjesti (doMi i ostali) ali izadji malo medju ljude a posto te ni oni nece otidji iza kuce, u stalu pa razmijeni njeznost a „strast treba kontrolisati, jer je to daleko lakše nego se boriti protiv nje kada se ona rasplamsa.“ pise jedan od tvoji ili enih pulena prof. (moz mislit) Basic. Treniraj jogu i pozdravi sam svog jarana Dilavera 🙂

*ebo va Omladinac,Dzeko da 4 gola!