fbpx

Lukavac dočekao svog heroja, Hamzu Čajića! [FOTO]

1 min. za čitanje

Hamza je dočekan ovacijama “Hamza šampion” i “Hamza, ti si ponos Bosne” nakon čega se pozdravio sa prisutnim a slavlje je nastavljeno u restoranu Centra za kulturu Lukavac.

“Hvala mojim roditeljima i mom treneru na podršci, hvala i vama koji ste došli da me pozdravite i da mi čestitate”, izjavio je Hamza prisutnim.

“Hamza, ti si me učinio najponosnijim trenerom i čovjekom u Bosni i Hercegovini. Hvala ti na svemu!” Izjavio je Željko Zombra, trener u KBS “Orkka” Lukavac.

Hamzu su pored velikog broja sugrađana pozdravili:

  • Mirsad Kunić, ministar nauke, kulture i sporta u Vladi TK,
  • Ermin Jusufović, predsjednik Sportskog saveza općine Lukavac,
  • Amir Nurkić, predstavnik navijačke skupine Sioux Lukavac.

Za kraj, treba spomenuti da večeras svom sugrađanu titulu Evropskog prvaka u karateu nisu došli čestitati predstavnici Općine Lukavac.

OZNAKE:
Podijeli ovaj članak
5 komentara
Subscribe
Notify of
5 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Lijepo te dočekaše Lukavčani, Hamza . Ako nisu danas, onda će “gradski oci ” to učiniti ovih dana.
Moraće . Makar iz interesa.

E moji ljudi alaj patite od kompleksa,fino je to docekivanje i bodrenje ali zaista se nezivi od toga,tapsanje po ramenu i tortice,neide ako nemas novca od toga,karatisti su vazda fukare bili i ostali,tona medalja i diploma,koje skupljaju prasinu ili na otpad dostavit malo bakra…a ovdje je jedino ponosan onaj koji ima interes najveci…

Čestitke mladom karatisti na osvojenoj tituli ipak nije mala stvar postati prvak Evrope iz malog gradića kakav je Lukavac.Želim ti još takvih titula i da promovišeš naš grad u cijelom svijetu.

Svaka cast,super vijest u moru “crnila” … puno srece, zdravlja i kvalitetnog rada u buducnosti ti zelim. Cestitke roditeljima i treneru.

Bravo mladiću! Čestitam! Izdigni se iz ove bijede i plivaj dalje, ne zastajkuj,ne osvrći se, samo tako ćeš moći kazati, uspio sam! Želim ti zdravlja i uspjeha!