fbpx

Kuglanje 10KM za sve članove Udruženja koja okupljalju mlade

1 min. za čitanje
Sportska kuglana Lukavac

Danas saznajemo da je donešena Odluka o izmjenama cijena kuglanja u Sportskoj kuglani Lukavac. Naime, cijena kuglanja za sve članove Udruženja koja okupljaju mlade iznosi 10KM/1 sat. Cijena za individualne posjete ostaje 20KM/sat.

Ovim putem pozivaju se svi predstavnici Udruženja da posjete Centar za kulturu i potpišu ugovor u kojem će se obavezati na pravila ponašanja u Kuglani.

Prvi SodaLIVE intervju objavljujemo u narednih nekoliko dana.

(SodaLIVE.ba)

Podijeli ovaj članak
7 komentara
Subscribe
Notify of
7 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Nakuglat ce se raja pravo po ovim cijenama…. Bit ce kuglanje po dzepovima!

e sad je ovo ODLICNO! svaka cast za izmjene cijena…

Vlasnici kuglane sami će vidjeti na osnovu ponude i potražnje koja će cijena biti prikladna za sve.Ako bude gužve povećat će cijene a ako ne eto pojeftinjenja.
Samo treba redovno održavati kuglanu da nebi brzo propala.

normalna cjena bi bila oko 5 km slabo ce ko da kugla skupo je to za vecinu svaki dam je gore kao sto ke vec kolega dobro napiso ako bude guzve skocit ce to opet na 20 ..bolje stavit prikladno i da ima naroda nego da propada dzaba ..

jesi li ikada isao na kuglanje? u tuzli je kuglanje 12KM – sat vremena, kod nas je 10KM – sat vremena. I sta hoces ba jeftinije?

Kuglat ce minimalno dvojicaa i eto ti 5KM sat…

možda je kuglana privatno vlasništvo ali se nalazi u Domu za koji je 5god.plaćan samodoprinos i trebaš 10km za 1h i još neku km za sok pa skloni omladinu sa ulice praznog džepa.Možda nisam informisana ali sam samo čula za forum mladih ove ili one stranke.

cuj 20 KM 1h, sto se mene tice Nacelnik opstine ili opcine moze dovesti suprugu pa da se kugla sa njom do ujutru.
I kaze redakcija Izvrsna Vijest za ljubitelje kuglanja ccc