fbpx

Kako je Radnički razbio Bosnu pogledajte i na TV-u

1 min. za čitanje

radnickiintroFudbaleri Radničkog iz Lukavca nastavili su sa dobrim partijama. Danas su na domaćem terenu očitali lekciju gostima iz Visokog i na kraju su zasluženo slavili sa ubjedljivih 4:0.

Izabranici Darka Vojvodića u prvom dijelu nisu djelovali kao momčad, odnosno nisu uspjevali nametnuti svoju igru, pa se na odmor otišli sa početnih 0:0.

Međutim, u drugi dio kao da je istrčala druga momčad. Od samog početka redale su se prilike pred golom gostiju, koje je načeo Semir Slomić u 54. minuti iz jedanaesterca.

U 60. minuti Marsel Mace udvostručuje prednost Radničkog, a samo dva minuta kasnije Šemsudin Džanić postiže pogodak za 3:0.

Gosti se nisu oporavili od šoka, a na semaforu je već stajalo 4:0. Igrala se 65. minuta kada Mace postiže svoj drugi pogodak.

U ponedjeljak, 18. marta, od 17:00 sati putem zemaljske i kablovske mreže u programu TV Lukavac možete pogledati snimak utakmice Radnički – Bosna (Visoko). Kako saznajemo gledaoci TV Lukavac će uskoro moći uživo pratiti utakmice Radničkog.

(SodaLIVE.ba/SportSport.ba)

Podijeli ovaj članak
1 komentar
Subscribe
Notify of
1 komentar
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Bilo bi lijepo pratiti utakmice kad Radnički gostuje, ove domaće svakako nas većina ide uživo da gleda, a ako bi i one išle putem tv-a uživo ne bi ona bilo ni 100 gledalaca na Jošiku svi bi kući ostali i gledali, bravo za TV Lukavac lijepo je ponovo vidjeti to sve kao prije 15-tak godina, SRETNO U DALJEM RADU……….:)