fbpx

Fuad Grbešić: “Imamo mnogo problema pred nastavak sezone”

1 min. za čitanje
Foto: Dino Osmanović/SodaLIVE.ba

Kao i obično, rezultatima se nije pridavao veći značaj pa su pripreme pored pobjeda i remija ponudile i nekoliko poraza od ekipa koje su objektivno slabije od Radničkog.

Foto: Dino Osmanović/SodaLIVE.ba

Radnički je veći dio priprema proveo u Lukavcu, na pomoćnom terenu stadiona Jošik i u Sportskoj dvorani Lukavac. Pored gostovanja u Tinji, Srebreniku i još nekim mjestima, Radnički je jedan dio priprema obavio u Tesliću gdje je odigrano više pripremnih utakmica.

Foto: Dino Osmanović/SodaLIVE.ba

Radilo se isključivo na snazi. Imamo jako puno problema oko uigravanja tima a nikako ne možemo postići nivo igre iz jesenjeg dijela sezone. Dosta nas je igrača napustilo i imamo mnogo problema. Izjavio je za Lukavački info portal | SodaLIVE.ba, trener FK Radnički Lukavac, Fuad Grbešić.

Foto: Dino Osmanović/SodaLIVE.ba

Kompletan kratki intervju pogledajte u nastavku:

(SodaLIVE.ba)

Podijeli ovaj članak
2 komentara
Subscribe
Notify of
2 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Grbešiću samo titula dolazi u obzir, dosta je Tinje, Lipnice, Mramora, Priluka, hoćemo Prvu ligu i ništa drugo to ovaj grad zaslužuje i Radnički koji postoji već 90 godina, NAPRIJED RADNIČKI………SIOUX 1989…….:))

Bez pomoći sudija Radnički neće uću u viši rang jer ova ekipa je veoma loša i nisu za viši rang.Sama igra ekipe je očajna i nije obećavajuća.