fbpx

FK Modriča u petak na Jošiku

1 min. za čitanje

Pripreme FK Radnički iz Lukavca za narednu takmičarsku sezonu ušle su, nakon obavljene prozivke i početnih testiranja, u novu fazu u kojoj će do početka takmičenja u okviru Druge nogometne lige FBiH – grupa Sjever (14. august), biti odigrano više kontrolnih utakmica.

Prva kontrolna utakmica odigrat će se u petak, 16. jula 2010. godine kada na Jošiku gostuje donedavni premijerligaš, FK Modriča. Bit će ovo odlična prilika da šef stručnog štaba FK Radnički Irfan Džindo vidi sa kakvim igračkim kadrom raspolaže te na koje će se igrače moći ozbijno računati u narednoj takimičarskoj sezoni. Utakmica počinje u 18.00 sati.

Bitno je spomenuti da je većina igrača, koji su igrali u protekloj sezoni, ostala u Radničkom, a što se pojačanja tiče zadnja linija je pojačana dolaskom Aleksandra Pantića i Asmira Hrnjića gračaničkog Bratstva, odnosno Slavena iz Živinica. Jučer se pripremama priključio i povratnik u redove plavo-bijelih Jasmin Bajrić.

Šef stručnog štaba Irfan Džindo odabrao je i svoje pomoćnike a to su: Damir Haračić – kondiconi trener i Dragan Mandalinić – trener golmana.

(SodaLIVE.ba) 

Podijeli ovaj članak
8 komentara
Subscribe
Notify of
8 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

je'l Mujaga na moru? I da li on ostaje u Radnickom?

Hoćel bit navijanja,da se skupimo:)

ove godine idemo u nizi rang sa ovim igrackim kadrom i trenerima ovi ljudi nemaju veze ni o cemu njima je samo interes da uzimaju pare od roditelja djece kako bi oni igrali a kakav dzindo a pogotovo dragan mandalinc dvije totalne budale…..

pa dodji na tekmu,nije valjda da cekas pozivnicu da dobijes

bice buraz 😀
provjeri forum 😀

ako nista drugo Haraca ce ih natjerat da trce ko ludi…….nema vise setnje po terenu 🙂
haj z

cestitke upravi za angazovanje Harače

lukavac je lukavac to je to a okolo sve je mala exkurzija al vratit ce mo se gdje je mjesto radnickom…