fbpx

Finale: DSK Devetak – Mladost Puračić

0 min. za čitanje
DSK Devetak

7.8.2011. – Radnički Lukavac – FK Prokosovići, 16.00 h – za treće mjesto

7.8.2011. – DSK Devetak – Mladost Puračić 18.00 h – finalna utakmica

Utakmica između Radničkog i Mladosti odlučena je nakon izvođenja jedanaesteraca. Regularni dio utakmice završen je rezultatom 1:1, a Radnički je izjednačujući pogodak postigao iz jedanaesterca u sudijskoj nadoknadi.

(SodaLIVE.ba)

Podijeli ovaj članak
10 komentara
Subscribe
Notify of
10 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Ako se po jutru dan poznaje , onda Puračić neće biti zadnji u predstojećoj takmičarskoj sezoni – ima gorih .

Ma naravno da ima gorih od nas, nego da im nije bilo sudije Vrbica nebi oni ni taj penal dobili, al sta je tu je….. bili smo bolji.

Radnicki nema ama bas nikakve šanse protiv puracica, jer kao sto ovaj gore rece moze ih dobiti samo na sudije, pa radnicki sad nema ni 4 dobra igraca… ova djeca sto igraju se umislila da nesto znaju i frajerisu se sto igraju za radnicki, nije to ime kluba kao sto je nekad bilo… bolje bi bilo za njih da igraju u devetaku, gnojnici, prokosovicima, jer za puracic sad ne mogu igrat jer ima puno boljih igraca! Pozdrav

Sta sebi dopustas, da od Puracica gubis ccc

Forza Radcniki

kao pod jedan , “frajeri” iz puracica koji pisete ovakve komentare , vjerovatno niste ni bili na utakmici , zato jezik za zube , i ne “riteSe” ! Vase “igracine” su prvo poluvrijeme igrali protiv rezervi radnickog , poveli 1-0 , sto nisu sta napravili kad je usla 1 postava ? Cijelo vrijeme se igralo viktorije ( 2 precke , stativa , onaj mehanovic skide jednu sa linije glavom ) i da , na kraju , penal je cist kao suza !
al’ da , naravno , puracic je bolji , oni ce jurisati na titulu , sa pojacanjem iz poljica 😉 ii naravno bolji je taj momak iz poljica od Tomića (Koji je dosao iz austrije , i koji je bio najbolji na ovoj utakmici) , ili da nije mozda bolji od Salihovica , ili mozda Gige , Jaranovica?
radnicki sa ovakvim igracima nema ama bas nikakve sanse protiv njih , nikakve ! dajte ljudi ba , ne ofirajte se , dobit cete 5 komada na Josiku , aa u puracicu , morate pobijediti , jer se tamo ne moze izaci sa 3 boda :O tamo se moze izaci samo sa razbijenim glavama ili slomljenom nogom !

i jos nesto na kraju , koji je glavni klub na opstini koji predstavlja cijelu opstinu? da se opstina ne zove slucajno “puracic” ?
Radnicki je nas ponos grada , i Radnicki ce akobogda ove godine u visi rang , a Puracic ( ma ko vas šiša , da hocete ispasti , pa se onda k**cite ! )

On da je dobar ne bi otišo iz Austrije u Radnički 🙂

jadnih li nasih ponosa…ako krenemo odozdo od gnojnice, preko puracica, lukavca pa sve gore do bistarca, i tamo prokosovic, poljice, sve ponos do ponosa…ruku na srce, sve klubovi za koje bi vrijedilo i zivot dati prrrrrrrrrp

Momak, daj idi stavi ruz na usne pa nam dodji malo glavom…
Mladost je bolja i ti se sad prevrci i valjaj koliko hoces.
Neigraju pojedinci fudbal nego ekipa sto je Mladost sad i pokazala, a to sto je radnicki igrao s drugom postavom prvo poluvrijeme to prigovaraj treneru Radnickog a ne nama, a jeste cist penal je bio u devedesetdrugom i po minutu pa ti sad kontaj.

Ubismo Radnicki ko’ malu djecu :PP

Za Momka !!!!!! kao prvo momak koliko je tebi godina i da li poznajes istoriju Lukavca Opstine Lukavac koliko mjesni zajednica ima sada a koliko je imala prije nego sto si ti bio u planu, i da li znas da je danasnja Mjesna zajednica Puracic Bila OPSTINA Puracic dok opstine Lukavac nije ni bilo niti je postojala.Fudbalski klub Mladost kada je osnovan.Pozdrav svima na portalu.Cestitke Mladosti na pobjedi