fbpx

Džambić: “Opstanak 90% obezbjeđen!”

2 min. za čitanje
Foto: Dino Osmanović/SodaLIVE.ba
Foto: Dino Osmanović/SodaLIVE.ba

Trener Sedmice, Alen Džambić nije krio oduševljenje novom pobjedom i vjeru da će cilj, opstanak u Premijer ligi BiH, biti obezbijeđen:

Foto: Dino Osmanović/SodaLIVE.ba

Želim čestitati svojim igračima na zasluženoj pobjedi, u utakmici koja je bila psihološki jako teška za igrati jer ekipa iz Bijeljine je naš direktni konkurent za osmo, eventualno, sedmo mjesto koje garantuje bolju poziciju i više prenesenih bodova. Prvi set smo odigrali jako dobro, poslije smo pali što je automatski rezultiralo gubitkom drugog seta. Shvatili smo kako se treba braniti, sabrali smo se i došli do zaslužene pobjede. Hvala navijačima što su nas bodrili i još jednom čestitke mojim igračima.

SL: Šta očekujete u nastavku?

U prvenstvu je pauza zbog odigravanja turnira Kupa BiH. Mi nastupamo tek za 14 dana i ponovo smo domaćini, ali ovoga puta ekipi Modriče i mislim da smo i u tom susretu blagi favoriti ali ne treba ništa unaprijed govoriti. Sa tri boda protiv Modriče i tri boda protiv Borca iz Banja Luke koji nam dolazi posljednje kolo u Lukavac, mi bi obezbijedili osmo mjesto a možda čak i sedmo, pa bi opstanak bio 90% obezbijeđen. Izjavio je za Lukavački info portal | SodaLIVE.ba, Alen Džambić, trener OK 7 Lukavac.

[scrollGallery id=186]

(SodaLIVE.ba)

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments