fbpx

Darko Vojvodić više nije šef stručnog štaba FK Radnički

1 min. za čitanje

vojvodic-637x422 Kako saznajemo, dosadašnji šef stručnog štaba Darko Vojvodić iz zdravstvenih razloga ne može nastaviti svoju funkciju u klubu.

Upravni odbor FK Radnički Lukavac žali što dosadašnji šef stručnog štaba ne može voditi ekipu u novoj sezoni, radi se o vrhunskom stručnjaku i veoma dobrom čovjeku. Želimo ovim putem da se zahvalimo Vojvodiću na doprinosu i ostvarivanju zadatih rezultatskih ciljeva. Saopšteno je iz kluba za Lukavački info portal, SodaLIVE.ba

vojvodic1

Upravni odbor je za člana stručnog štaba imenovao Zlatka Maršaleka, a klub je u kontaktu sa potencijalnim kandidatima iz cijele Bosne i Hercegovine za poziciju šefa stručnog štaba.

Prozivka igrača zakazana je za 28.6.2014. godine u 15:30 sati, a prvi trening će biti obavljen u nedjelju, 30.6. godine.

Podijeli ovaj članak
5 komentara
Subscribe
Notify of
5 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Ciro bi bio naj bolje rjesenje,samo takav moze sa ovom upravom Radnickog!
Moze i Safet Susic,bilo bi pojacanja,Visca,Tino Sven,Vrsajevic,Hadzic,Spahic,Ibricic!

mislim da sodalive.ba treba ukinuti mogucnost komentarisanja jer izgleda da svaki komentar koji nije po ukusu uprave Radnickog i ostale pizza, cevapi, lijekovi kompanije bude odmah obrisan…da sam koga uvrijedio pa hajde…eto sad obrisite i ovaj komentar..rezimski poltroni i paraziti..

ma neke otišao,dosta i ovih vojvodica bi,još za Tita.
nek se je amino sa .urca!

Kolika je plata šefa stručnog štaba,možda se prijavim i ja ,pa Radnički može svako vodit i ovakve rezultate ostvarit.

Uprava upravlja sa SODA.live glavni su tu Dzambudzet i Bujar pa ostala SDA politika unistise nas Fk Radnicki samo gledaju svoj interes……