fbpx

Uspješan nastup KBS “Master” na izbornom turniru za reprezentaciju BiH

2 min. za čitanje

U nedjelju, 08. septembra 2024. godine, u Univerzitetskoj dvorani u Banja Luci održan je izborni turnir za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, koja će nastupiti na predstojećem Balkanskom prvenstvu za kadete, juniore i U21. Ovaj prestižni događaj okupio je 369 takmičara iz 73 kluba iz cijele BiH, a KBS “Master” Lukavac imao je čast da bude predstavljen sa dva izuzetna takmičara.

U kategoriji kadeta, borbe +70 kg, Vedad Mosorović je ostvario značajan uspjeh osvajanjem bronzane medalje, potvrdivši svoj kvalitet i spremnost za buduće izazove na regionalnim takmičenjima. Njegov nastup je bio primjer predanosti i borbenosti, a medalja koju je donio predstavlja veliki uspjeh za klub i grad Lukavac.

- Marketing -

Belma Kuduzović, također članica KBS “Master”, pružila je izuzetno borbenu predstavu. U napetoj borbi za bronzanu medalju, koja je završila rezultatom 3:3, izgubila je prednošću prvog poena i tako zauzela 5. mjesto. Iako joj je medalja izmakla za dlaku, Belma je pokazala izuzetan talenat i snagu te je sigurno pred njom blistava budućnost u ovom sportu.

Klub borilačkih sportova “Master” Lukavac nastavlja s uspješnim radom, pripremajući svoje takmičare za najzahtjevnija takmičenja. Ovi rezultati su samo potvrda kvalitetnog rada trenera i sportista u klubu, a svi ljubitelji sporta iz Lukavca mogu biti ponosni na rezultate koje njihovi predstavnici postižu na nacionalnim i međunarodnim takmičenjima.

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments