fbpx

KBS “MASTER” Lukavac održao polaganje od bijelog do ljubičastog pojasa

1 min. za čitanje

U organizaciji KBS “MASTER” Lukavac, dana 30.05.2021 održano je redovno polaganje za učenička zvanja od bijelo-žutog do ljubičastog pojasa.

Po preporuci trenera na polaganje je izašlo 24 kandidata koji su uspješno položili za viša učenička zvanja. Komisija delegirana od KSFBiH, u sastavu Dragiša Sekulić, predsjednik komisije, Mehmed Halilović član, Danijela Sekulić-Hodžić član i Mahira Avdić- stažista, izrazila je zadovoljstvo pripremljenošću svih kandidata.

Pohvalu za najbolje pripremljenog kandidata na polaganju je dobila ENA ATIC koja je položila za plavi pojas. Za nova učenička zvanja  su položili: Ema Zahirović za bijelo -žuti pojas, inače najmlađi ćlan KBS” MASTER” Lukavac (3,5 godine); Mahir Kasumović, Tarik Begic, Omar Tubić, Ajla Alibašić, Deion Palmer i Afan Šišić su položili za žuti pojas; Omer Salkić i Demir Suljić su položili za oranž pojas; Faris Mosorović i Lena Osmanović su položili za crveni pojas; Iman Salkić, Lamija Čolić, Lana Mešić, Ajla Gutić, Lea Delhunia, Denis Delhunia, Hannan Kadrić i Vedad Mosorović su položili za zeleni pojas: Ena Atić, Njegos Nedeljković, Daris Nuhić i Sanjin Đulić su uspješno položili za plavi pojas, dok je za ljubičasti pojas položio Ajdin Halilagić.

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments