fbpx

6 medalja za KBS “MASTER” iz Gradačca

1 min. za čitanje

U organizaciji Karate kluba “Zmaj” Gradačac, dana 03.12.2023. godine, održano je Prvenstvo Tuzlanske regije u karateu u Gradačcu. Na ovom takmičenju je učestvovalo 451 takmičar iz 27 klubova. Klub borilačkih sportova “Master” Lukavac predstavljalo je sedam takmičara koji su postigli zapažen uspjeh, osvojivši ukupno 1 zlatnu i 5 bronzanih medalja.

Zlatnu medalju je ponio Alen Velagić u kategoriji kate za dječake od 8 godina. Osim toga, bronzane medalje su osvojili Vedad Mosorović u borbama kadeta do -63 kg, Faris Mosorović u borbama za djecu od 11 godina do -45 kg, Benjamin Hučić u kategoriji kate za dječake od 8 godina, Admin Kasumović u kategoriji kate za dječake od 9 godina, te Sanel Velagić u kategoriji kate za dječake od 9 godina.

Ovaj izuzetan rezultat svedoči o predanosti i kvalitetu takmičara iz Lukavca, koji su se istakli među brojnim učesnicima i donijeli značajna priznanja svom klubu. Čestitamo svim takmičarima na postignutim rezultatima i radujemo se budućim sportskim dostignućima Kluba borilačkih sportova “Master” Lukavac.

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments