Servisne informacije za 25.02.2013. godine

0 498

Servisne informacije za 25.02.2013. godine.

infoservis2Vodosnabdijevanje uredno za sve potrošače u gradskim i prigradskim naseljima. Danas planirano čišćenje kanalizacije u ul. Slatine Lukavac.

Odvoz smeća po ustaljenom rasporedu. U Odluci o komunalnom redu čl.112 podvučeno je da je zabranjeno odlaganje smeća van posude za smeće. Ukoliko se utvrdi da je lice odlagalo smeće van posude za smeće, isto će na osnovu rješenja komunalnog inspektora J.P.»RAD» Lukavac, pravno ili fizičko lice kome je povjereno obavljanje poslova odvoza smeća ukloniti o trošku tog lica.

Higijena grada po planu. Danas radovi na uređenju parka kod JZU «Dom zdravlja» Lukavac.

Zimska služba u pripravnosti.

Isporuka i distribucija toplotne energije uredna. Molimo korisnike usluga da se aktivnije uključe u izmirenje svojih obaveza po ispostavljenim računima, kako bi J.P.»RAD» Lukavac odgovorio zadatku.

Danas će u većem dijelu zemlje preovladavati sunčano vrijeme uz malu do umjerenu naoblaku. Više oblačnosti će biti u Krajini. Poslijepodne se očekuje naoblačenje koje će krajem dana i u noći na nedjelju usloviti kišu u nizinama, a u višim područjima snijeg. Vjetar slab sjevernog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka između 7 i 14 °C.

(SodaLIVE.ba)

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x