fbpx

Selo mira i ove godine dodjeljuje paketiće za mališane

1 min. za čitanje
Dodjela paketića

U Dječijem Selu očekuju da će u naredna dva dana biti podjeljeni paketići za 30 Mjesnih zajednica koje su podnijeli zahtjev za ovogodišnje paketiće a sredinom sedmice očekuje se dodjela paketića za Ustanove sa područja Općine Lukavac.

Oko 15.000 paketića bit će podjeljeno ove godine a pored naše općine paketići će biti uručeni i u nekoliko susjednih Općina uključujući i općinu Zavidovići, izjavio je Osman Pozderović, direktror Sela mira Turija.

U organizaciji Sela mira Turija za narednu subotu najavljena je i prigodna priredba u povodu nadolazećih praznika. Prilika je to kako ističe Pozderović, da se Selo mira Turija oduži onim institucijama koje nesebično pomažu njihov rad. Prigodni program počet će u subotu od 12 sati a učeće na prirebi uzet će i KUD Puračić.

(SodaLIVE.ba/RTV Lukavac)

Podijeli ovaj članak
8 komentara
Subscribe
Notify of
8 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Mašala stiže nam Božić Bata .

pozdravljam ne sebičnost gosp.direktora pa dijele i drugima što je njima namijenjeno.Mani se ironije Dilavere,godinama zaposleni u JU,JP i td.primaju te paketiće a gledajući jednu emisiju o štićenicima koji završe školu,nisam čula da je iko zaposlio tu djecu osim Binga.Ako smeta što su za Božić ili ti Novu godinu,neka ih se odreknu oni što misle kao ti…džabalama draga,jok.Ja sam rasla uz srećne Nove godine i dočekujući Djeda Mraza,nemam mržnje i ne osjetim da je na mene uticalo negativno a ne živim ni u iluzijama.Spomenute paketiće nikad nisam primila ali se radujem osmijehu svakog djeteta.Selu Mira želim srećnu Novu godinu

Kako te nije stid Dilavere,majmune jedan?!

ako je moguce da posjetite SELO MIRA i da stavite koju fotku …

Dilka nikada ne razocara.
He he he

Interesantno je zaista kako neki ljudi u svemu,ali bukvalno u svemu vide sansu za blacenje…interesantno i zalosno…@Zazara,slazem se…bilo sta sto izmami osmijeh na lica djece vrijedno je svake hvale,prigoda nije toliko bitna,a svi smo mi uzivali i jos uvijek se radujemo svim praznicima ,Lukavac je oduvijek bio takav !!

E da,jos jedna stvar,koju doticni ocito ne zna ili ne zeli da zna: TE PAKETICE SALJU DJECA DJECI !!!!

Jao sramote, nekulture i roditelja cobana,koji se naguravaju da uzmu paketice,kao da se njima dijele a ne djeci.Kao da ce neko ostati bez paketica.Bilo me je sramota gledati sve to.100 x su prekidali i molili da se sidje i sjedne u stolice i dovode djecu jedno po jednu ali stoka ne odustaje… Pa treba nas pobiti sve.I jos se nadju kreteni,pa po tri puta uzimaju paketice.Boze KO SVE ZIVI U OVOM GRADU.OVO TREBA POBIT