fbpx

Počela je gradnja stambeno-poslovnog objekta Stadion 1

2 min. za čitanje

gradiliste 1-9

Završetak gradnje i useljenje je planirano za 15. april naredne godine. Iza projekta koji će promijeniti izgled ovog mirnog dijela Lukavca stoje privatni investitori Damir Ibrahimagić, Siniša Aba i Boris Aba. Kako navode investitori, ova moderna građevina će dati poptuno novi vizuelni izgled i siluetu ovom dijelu Lukavca. Lukavački arhitektonski ured Cubus je odgovoran za planiranje i arhitektonski nadzor ovog objekta, a radove izvodi firma Tom Cat iz Tuzle.

gradiliste 1-10

Budući izgled zgrade
Budući izgled zgrade

O objektu

Samu lokaciju objekta karakteriše mirno okruženje i vlastiti parking. Objekat se sastoji od 5 etaža. Prizemna etaža je rezervisana za 11 garaža opremljenih automatskim vratima i dva luksuzna poslovna prostora. Ostale četiri etaže su stambene. Na svakoj etaži se nalaze 3 dvosobna i 2 trosobna stana neto kvadrature od 51 m2 do 71 m2. Svaki stan će biti opremljen protuprovalnim vratima, klima uređajem, te će posjedovati vlastiti priključak za telefon, internet, struju, vodu i grijanje. Objekat pored komunikacijskog posjeduje i požarno stepenište.

Budući izgled zgrade
Budući izgled zgrade

Zbog tehničkih karakteristika i vrhunske kvalitete ugrađenih materijala, objekat se svrstava u niskoenergetsku klasu građevina. Objekat će biti priključen na centralno gradsko grijanje. Kontrola ulaza se vrši putem interfona i videonadzora sve četiri strane objekta sa mogućnošću nadziranja na TV prijemniku u svakom stanu.

Budući izgled zgrade
Budući izgled zgrade

Lokacija

Objekat se nalazi na križanju ulica Bosne Srebrene i 25. Novembar (kod fudbalskog stadiona Jošik) u Lukavcu. U neposrednoj blizini objekta nalaze se Dom Zdravlja, Osnovna škola, Srednjoškolski centar, trgovački centar Konzum, Bingo market, Općina, MUP.

Informacije

Više informacija o Objektu Stadion 1 možete pronaći na našoj internet stranici www.objekatstadion.com našem facebook profilu http://www.facebook.com/objekat.stadion ; e-mailom na objekatstadion@yahoo.com ili pozivom na telefon 061-296-869.

(Sponzorisani članak)

Podijeli ovaj članak
2 komentara
Subscribe
Notify of
2 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Cuj to….

to nema više mjesta prema Bistarcu pa se krenulo prema poljima e nije ovoj zgradi ovdje bilo jesto da boguješ ipak je ovo stari dio grada