Pismo čitatelja: Ovo je odgovor Popisne komisije na moju žalbu

31. Avgusta 2013.
1 min. za čitanje

Naš čitatelj tvrdi da su komisiju sačinjavala četiri člana i da je za opšti dojam dobio ocjenu 0. Pismo prenosimo u nastavku bez izmjena i pozivamo sve ostale koji su se žalili da podijele “Odluke” sa čitateljima SodaLIVE.ba portala.

Poštovani,

Želim sa vašim čitaocima podijeliti još jednu nepismenu Odluku tzv. Popisne komisije. Kao što vidite, na Odluci nema broja protokola, nema pečata itd. Mene ne poznaje predsjednik komisije, na licu mjesta ih je bilo 4-ero, a ipak su mi je dali 0 bodova za opšti dojam. O svim nepravilnostima sam upoznao Federalni zavod za statistiku. Pozivam i ostale da to učine, kao i Vas da se obratite pomenutom zavodu i prenesete barem dio komentara sa dokazima.

Također, tzv. Popisna komisija se uopšte nije očitovala na primjedbe koje sam naveo u Prigovoru, čime pokazuju da su namjerno uradili, na svoju ruku, određene stvari.

odluka1

(SodaLIVE.ba)

Podijeli ovaj članak
2 komentara
2 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

vidi im potpisaaaaaa hahah 0 bodova komisiji

NAROD KOJI JE IZABRAO OVAKVE POSLANIKE NE ZASLUŽUJE DA POSTOJI

BOSNA PALA IZ MORALA

Zakon o popisu u Bih, koji u zemlji gdje je pola stanovništva nezaposleno, omogućava onima u radnom odnosu da se prijave za popisivače a pošto oni vrše i selekciju i da dobiju taj, za njih honorarni posao,morao bi zapaliti cijelu državu a ne samo onu gomilu ljudskih govana što se okupljaju u parlamentu/skupštini Bih.
Ali, ništa se neće desiti. Mladi i nezaposleni će čučati kod kuća. Izaći će na neke benigne demonstracija na koje će ih povesti kojekakva hohštaplerska udruga za zaštitu paščinja i ostalih mahalskih pomija, ko biva radi matičnog broja. Dok gangsteri na vlasti obezbjedjuju zdravu budućnost svog lopovskog nakota pohranjivanjem matičnih ćelija, sirotinju zajebavaju nekim matičnim brojem. Ko da je on Titina zdravstvena knjižica! Ili magični broj čarobnjaka Haruja Potera. A nema ga ni na jednoj kursnoj listi. I ne vrijedi ništa.
Ali i tako jadna blokada Institucija /hej, ta bagra se zovu Institucije/ je razljutila pokvarenjake u vlasti jer su im kao ograničili slobodu kretanja. Ti majmuni spominju slobodu narodu kojem su uzeli sve. Uzeli su mu čak i dušu jer kako drukčije objasniti sveopštu apatiju i pokvarenost. I nisu mogli to poslijepodne otići u stanove koje su od tog naroda otuđili, džipovima kupljenim parama koje su tom narodu ukrali, da jebu kurve koje taj narod plaća kao njihove sekretarice, spremačice, kurodizačice.
Većina zaposlenih koja će raditi posao popisivača, koji su oteli sirotinji, radi u društvenim firmama iz kojih mogu odsustvovati po volji.U mjesecu Ramazanu ih je većina podijelila vitre – sada će ih desetostruko naplatiti. Oni očigledno misle da je bog budala!
A da ne bi mislili da ste i vi budale, ukoliko vas dodje popisivati neko ko je zaposlen, istjerajte ga sa bašče. Pa makar i bilo manje Bošnjaka. Biće više ljudi!

hari_m_ilijas