Osvoji tretman BC Fiber Force – revolucija u njezi oštećene kose

2 min. za čitanje

bc_fibre_force_intro_com

Ova linija sastoji se od šampona, regeneratora u spreju, balzama, maske i ekskluzivnog salonskog tretmana – Infusion, koji trenutno obnavlja jako oštećenu kosu s visokom koncentracijom keratina.

BC FIBRE FORCE linija razlikuje se od drugih linija koje obnavljaju kosu po tome što ova linija vraća vašu kosu u njeno prvobitno stanje kvalitete, mikronizirani keratini ulaze dublje u strukturu kose, te je na kraju kosa “punija”, čvršća i podatnija. Koliko ćete koristiti BC Fibre Force liniju ovisi o razini oštećenja vaše kose, zato su potrebne konsultacije sa frizerom u salonu IRMA, Lukavac.

Frizerski salon “IRMA” Lukavac i ovom uslugom dokazuje da prati svjetske trendove. Salon također nudi sve vrste frizerskih usluga za žene (pranje, šišanje, feniranje, farbanje..). Kao sredstva za njegu kose u salonu koriste profesionalnu Schwarzkopf liniju za njegu kose.

Profesionalno osoblje prati najnaovije trendove i poznaje najnovije tehnike šišanja, učinit će sve da se osjećate ugodno i da budete zadovoljni pruženom uslugom. Otkrijte novu uslugu dubinske njege kose s keratinskom infuzijom u frizerskom salonu “IRMA” Lukavac! Za potpuno obnovljenu kosu koja je vraćena u prvobitno stanje kvalitete.

Lukavački info portal | SodaLIVE.ba nagrađuje dvije čitateljke ovim tretmanom. Potrebno je da:

– Podijelite članak na svom Facebook profilu
– U Facebook komentaru koji se nalazi ispod ovog teksta upišete (SodaLIVE.ba i frizerski salon “IRMA” Lukavac mi poklanjaju BC Fiber Force tretman kose” (Potrebno zbog evidencije učesnica u nagradnoj igri)

Imena sretnih dobitnica objavljujemo u četvrtak, 20.6. u 23:00 sati. Sretno!

Podijeli ovaj članak