fbpx

Održano takmičenje u spravljanju jela od mesa u kotliću

1 min. za čitanje

Na popularnoj novinarskoj kotlićijadi prvo mjesto osvojio je RTV Lukavac, drugo Tuzlainfo portal, a treće mjesto dijele Radio Srebrenik i Radio Glas Drine. Četvrto mjesto pripalo je Federalnoj TV, peto Vodic.ba, dok je na šestom mjestu Gikil tim za korporativne komunikacije, saopćio je Lukavački sajam.

Za pobjedničke ekipe organizator sajma d.o.o. Nuhanović u saradnji s partnerima obezbijedio je nagrade – za pobjedničku ekipu sedam dana ljetovanje u Bugarskoj na Crnom Moru (sponzor nagrade Agencija Elketours Lukavac), za drugoplasiranu ekipu nagrada je LCD televizor 32′ (sponzor nagrade je Genelec Tuzla), a za treće mjesto nagrada je vikend za dvije osobe u Fojnici (sponzor D.O.O. Vrankamen Fojnica). Ostali sponzori su d.o.o. Zebet Gradačac i Vipava Slovenija.

Jela od mesa pripremljena u kotliću ocjenjivao je žiri u sastavu: Marizela Šabanović – predsjednica žirija, magistrica nutricionist, te članovi žirija Asija Nuhanović, Eldina Oštraković, Munever Bristrić, te gastronom Nihad Sejdinović.

(Fena)

 

OZNAKE:
Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments