fbpx

Novo u Lukavcu: Najmodernije samouslužne autopraonice! (FOTO)

2 min. za čitanje

PC3B0013

Autoparaonica JUNUZOVIĆ – kopex raspolaže sa jednom automatskom i 6 samouslužnih autopraonica, koje su Vam na raspolaganju svaki dan 00-24.

Svi boksovi su opremljeni sa sistemima koji omogućavaju sigurno pranje vozila i u zimskim uslovima.

VANJSKO PRANJE VOZILA

Autopraonice nude jednostavan način korištenja putem tri programa pranja:

PC3B0092

PRANJE najkvalitetnijim sredstvima za pranje proizvođača Ma-Fra, koji svoje proizvode konstantno testira primjenom u FERRARI Chalange teamu, Rally teamu i Motocros teamu. Prizvodi su ekološki prihvatljivi, ne štete zdravlju i biorazgradljivi su preko 90 %, a kvalitetu potvrđuju certifikati za standarde ISO 9001 i HACCP.

PC3B0061

VOSAK se nanosi na vozilo kako bi mu dali visok sjaj, te za postizanje efekta “klizanja” vode i drugih nečistoća sa karoserije, usljed čega vozilo nakon pranja duže ostaje čisto.

ISPIRANJE se obavlja demineralizovanom vodom koja ne ostavlja tragove na Vašem vozilu, te stoga nije potrebno brisati vozilo krpom.

1

USISIVAČI

Autopraonice JUNUZOVIĆ – kopex imaju instalirana 3 usisivača koji su opremljeni snažnim motorima za kvalitetno usisavanje interijera Vašeg vozila.

HEMIJSKO ČIŠĆENJE

Autopraonice imaju i stroj za kemijsko čišćenje interijera Vašeg vozila. Imate mogućnost dubinski očistiti tapacirunge, sjedala (osim kožnih) i tepihe od tvrdokornih mrlja. Nakon čišćenja površine ostanu vlažne kraće vrijeme.

CRNILO ZA GUME

Mogućnost korištenja uređaja za sjaj i zaštitu guma. Raspršite tekućinu po bočnim stranama guma za završni dojam čistog vozila.

junuzovis-autopraona12

(Sponzorisan članak)

Podijeli ovaj članak
5 komentara
Subscribe
Notify of
5 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

sad bi bingo praona trebala sniziti cijenu, jer ova je puno bolja i bogatija ponudom (crnilo za gume!)

Gumilo za crne,ima,jakako…

Ja juce saprao. 1 km 60 sek. Nemojte lagati.

Kada izlazite sa praonica – oprez – vozila koja silaze sa magistralnog puta voze velikom brzinom.
Prije par dana sam prao auto, autopraonica je dobra, ali umalo da me udari automobil koji je sa magistralnog puta velikom brzinom skrenuo u Lukavac.

ma nije ba to ljudi tek tako kakvo hemijsko pranje na samousluznoj kakvih 160 sek za marku i kakva mafra deterdzenti hemijsko pranje auta je minimalno 70 km i citav dan se radi a auto se jedva osusi na plus 40 ljeti za jedan dan a kamoli za krace vrijeme