fbpx

Nazif Mujić dobio građevinski materijal za kuću

2 min. za čitanje

nazif_mujic_2Nazif i njegova porodica bili su više nego obradovani, kada im je stigao kamion s 20 kubnih metara termoblokova, koje im je ova firma donirala za rekonstrukciju njihove porodične kuće u Svatovcima.

“Ovo je važan dan za mene. Ovo je temelj moj, Xella BH mi je ostvarila želje, za koje sam mislio da se nikad neće ostvariti u životu. Neću ovaj gest zaboraviti dok sam živ. Materijal je izuzetno važan za mene i moju porodicu. Iskreno se nadam da ima još ovako dobrih ljudi koji će donirati potrebnih materijala, tako da i mi uskoro možemo imati pravi krov nad glavom”, izjavio je Mujić prilikom preuzimanja materijala, koji su mu uime Xellae BH predali Said Kunosić, regionalni menadžer za prodaju i Nevzet Kovačević, instruktor gradnje za Ytong materijale.

Prateći mnogobrojne medijske nastupe, u kojima je Nazif isticao da će slava oko Srebrenog medvjeda proći, a da će njegovi problemi da se zaposli, da ima zdravstvenu zaštitu i krov nad glavom i dalje ostati nerješeni, menadžment ove firme je donio odluku da Nazifu pomogne i donira termoblokove, kojima se brzo i jednostavno uz velike uštede u radu i vremenu može rekonstruisati porodična kuća Mujića, navodi se u saopćenju iz Xelle BH.

(SodaLIVE.ba/Fena)

OZNAKE:
Podijeli ovaj članak
5 komentara
Subscribe
Notify of
5 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

nazife cuvaj taj materijal dobro da te sunarodnici ne pokradu

tito ajd ne seri gori si ti nego njegove komsije koje se bore da opstanu u zivotu…a firmi na donaciji svaka cast da je takvih jos firmi nebi bilo ni siromastva…tko moze pomozite ljudima da imaju toliko koliko normalne uslove za zivot…..

nismo mi đaba bosanci jer zna kako zivjeti u ovoj bosni koce drugi pomoc nego bosanci jedni drugima pomoci

Zahvaljujem se svim ljudima koji su imali sluha da ovom čovjeku pomogne, jer je Nazif sa ekipom ljudima u svijetu otvorio bar malo oči u pozitivu BiH-a.

Savako radi sa svojim parama sta hoce pa tako i ova firma Ejvala.A sta ako se nekupi materijal ? Ko ce za to odgovarati.
Druga stavar koja me interesuje a to je:nemogu vjerovati da Danis Tanovic nije na nikakav nacin platijo Nazifu posao koji je uradio i koji njemu Danisu kao i Nazifu doni komercjalizaciju rada.Interesantno da se niko iz Tuzle i Lukavca a i svi mediji koje zlorabe Nazifa nisu obratili Tanovicu sa prostim pitanje “Jeli Naizif sa porodicom i svojim objerktima radio za kutiju cigara,sendvice i pokoju pivu,ili je za to dobio ma kakvu nagradu u novcanom iznosu.To bi bilo lijepo doznati.! Pozdrav svima a najvise PROFESIONALNI novinarima