fbpx

Zvanično objavljen kompletan sadržaj programa poslovno tehničke konferencije TechCruise

2 min. za čitanje

Sljedeće sedmice od 19-21. septembra poslovno tehnička konferencija TechCruise, jezero Modrac okupit će privrednike iz zemlje i regije, javne uprave i vrhunske stručnjake iz područja informatike i digitalnog marketinga.

TechCruise konferencija donosi širu sliku digitalne transformacije, naglašava važnost praćenja trendova u digitalnom svijetu kako bi se izvukli najbolji zaključci i primjenilli kako u realnom tako i u javnom sektoru. Konferencija donosi nova konkretna rješenja i savjete za kreiranje održive digitalne kulture unutar kompanija. 

Predavanja će se odvijati simultano u četiri konferencijske sale – Sjever, Istok, Zapad i Jug koje će ponuditi više od 30 predavanja, uz mnoštvo dodatnih sadržaja za učesnike.

Kompletna agenda predavanja dostupna je na linku https://www.techcruise.ba/program/

TechCruise konferencija pravo je mjesto za B2B i networking među učesnicima te da predstavnici različitih branši uspostave poslovne i prijateljske odnose, poslovnu saradnju i diskutuju o trenutnim dešavanjima u poslovnom i IT svijetu.

Do sada su učešće uzeli predstavnici najvećih kompanija iz zemlje i regije a organizatori navode da su za veće „timove“ koji žele da budu dio TechCruise konferencije omogućene dodatne pogodnosti. Za dvije kupljene ulaznice, organizatori treću daju besplatno.

Ostala su još samo tri dana za prijavu, tačnije prijave se mogu izvršiti do 12.septembar isključivo preko web stranice www.techcruise.ba.

Kotizacije obuhvataju sudjelovanje na svim predavanjima, biznis sesijama, zabavnom i ostalim programskim sadržajima konferencije, a više informacija kao i prijave možete izvršiti isključivo preko web stranice www.techcruise.ba

OZNAKE:
Podijeli ovaj članak
1 komentar
Subscribe
Notify of
1 komentar
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Da li ce biti nocno kupanje?