fbpx

Zadovoljni ste radom parking službe u Lukavcu? Plaćate parking?

1 min. za čitanje
  1. decembra u Lukavcu je počela naplata usluga parkiranja motornih vozila na označenim javnim parkiralištima. Odlukom su definirane tri tarfine–parkirne zone 0, I i II.

Kao način naplate usluga parkiranja trenutno su parkirne karte tzv. kiosk tiketi koje će korisnici moći kupiti kod redara– inkasanata JP „Putevi i komunikacije“ d.o.o. Lukavac i gradskim kioscima.

Naš portal sproveo je anketu, a mišljenja građana su podijeljena:

44% građana se izjasnilo da ne podržava naplatu parkiranja, 28.49% da podržava ako će policija početi raditi svoj posao, 15.50% izjasnilo da podržava bez uslova i 12.01% da se neće parkirati na mjestima koja se naplaćuju.

Podržavate li naplatu parkiranja u Lukavcu?

Neću parkirati na mjestima koja se naplaćuju.
0.00%
Ne podržavam!
0.00%
Da, ako će i policija raditi svoj posao.
0.00%
Da, ovo nam je trebalo.
0.00%

U proteklih 6 dana naša redakcija primila je nekoliko kritika na račun naplate i rada inkasanata, ali i podrške korisnicima. Mnogi se žale da ne mogu i nemaju gdje kupiti kartu jer inkasante ne mogu da pronađu, dok se neki žale na samu korisničku službu koja ih savjetuje da ne kupuju karte jer neće biti kažnjeni.

Kakva su vaša iskustva? Plaćate li parking? Zadovoljni ste kako sve funkcioniše?

OZNAKE: ,
Podijeli ovaj članak
11 komentara
Subscribe
Notify of
11 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Preskupo, neoranizovano,nedoreceno , ne oznaceno, nelogicno, neiscrtana mjesta. Jel to znaci da ce sluzba cistiti parking od snijega. Hoce malo sutra. Ma nek je namaknut koju marku a ko jebe narod. Pozurili naplacivat a nista nisu pripremili i organizovali. Od mene nece ni marke dobit.

Svaka ti je na mjestu. Jedan radnik u preduzecu i to direktor. Poletili a nista organizovali nisu.

PA tu konjariju od ovakve organizacije i maltretiranja poštenog bošnjačkog biračkog antitijela je samo mogao smislit Njegovo visočantsvo Bundoglav, šta reći uopšte na ovu cirkuzijadu??!

Tačno nigdje nema onih što naplaćuju,zar trebam čekati pola sata da platim ili predjem pola Sode do kioska,budalaština,neka se plaća barem će se nešto i praviti al daj nešto normalno,i kod Aqve i dalje svi na cesti,jel tu djaba?pa patrola tu može plate svima zaraditi i pored Binga

Nikad necu platiti parking, jer u Lukavcu niko nista ne placa.

Parking NE treba plaćati. To nije JP to je nešto neviđeno, svaka čast nesposobnom direktoru Nijazu Fazliću. Ovo je jedino preduzeće ovog tipa u BiH a i šire koje ima 1 zaposlenog i to direktora. Covijek koji godinu dana prima platu i stavlja već u dug novonastalo preduzeće.

Rado cu platiti kada budem dolazio na godisnji iz Njemacke.
Tako veli moj tetak.

Slucaj za Avdu Avdica

diskriminacija – seljaka koji radi u gradu skuplje košta mjesečna karta nego stanara

Stanari kad otkupe parking mjesto nek onda nesto pricaju, ovako i treba him duplo naplacivat. Moj porez se davao za ulice po Lukavcu

Sta ocekivati od covjeka koji je za 6 godina uredio zgradu opstine i napravio jedno setaliste. Za to mu se mora odati priznanje. Ostalo sve sto je urađeno je nekvalitetno, nezavrseno, krpaza itd. Definitivno cemo moci podvuci refu nakon jos 2 godine i reci da je ova vlast na celu sa Nurom i SD, bezbeli potpomognuta sa PDA i ostalim podguznim strankama, NAJGORA vlast nakon rata. Ende…