fbpx

Veliki broj građana na tribini PDA u Lukavcu (FOTO)

1 min. za čitanje

Sinoć je u prepunoj sali Doma kulture u Lukavcu održana tribina PDA Lukavac sa temom “Rad i odgovornost”.

Prisutnim su se obratili Suad Salibašić, predsjednik OO PDA Lukavac, Refik Hankić, potpredsjednik OO PDA Lukavac, Senad Alić, predsjednik KO PDA, Azmir Husić, potpredsjednik PDA BiH i Mirsad Kukić, predsjednik PDA BiH.

Zajedničko što su podcrtali svi govornici je da žele ravnopravan tretman za sve građane TK i da stanovnici Sarajeva nisu vrijedniji od stanovnika TK i ostalih dijelova BiH.

Podijeli ovaj članak
12 komentara
Subscribe
Notify of
12 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Može li mi ko objasniti šta ljudi vide u njemu? Ja sam čuo sve najgore.

Fuj fuj po milion puta fuj. Banovici okupirali Lukavac. Jel ti malo Suade sve si od SDA dobio i sad glumis Kukinog potrcka. Ma fuj smradovi.

Banović selo sišlo u Lukavac grad.

skup kukinih dupelizaca refik i suad nema vise proci nigdje napinjite se koliko god hocete

Katastrofa….nijedan se nevide sa govornice…morali praviti manje radi sramote…sve političku otpad…neradnik goli…uhljupi….

Banovići u Lukavcu. Imali neko iz Lukavca?

Bgm mnogo vise simpatizera Kuke i PDA od simpatizera Dzaferovica i SDA…

Poruka sa skupa : “Pretvorićemo Lukavac u Banovićku prćiju”.Dovešćemo “eksperte” za sve oblasti iz Banovića i zaposliti ih u sve institucije i preduzeća Lukavca.

Cemu odvojiti svoje vrijeme da prisutvujes ovom cinu.

Više simpatizera PDA nego SDA
Belaj je u Novembru kad se SDA i PDA ujedine i Gnojničani kažu opet nas prevariše

Auuuuuuu, Kako onda objašnjavaš prisustvo istaknutog i najpoznatijeg “Komuniste” iz Prokosovića na ovom skupu (Pažljivo šregledaj fotografije pa se Sam uvjera , ako znaš uopšte o kome i o čemu pričam!?). Bege Mujkića??? Kakav SDA i kakva Gnojnica? O čemu pričaš? Samo komunjare kao i Lafinaš Dlić mogu da prelijeću iz stranke u stranku – zavisno kako vjetar puše…

Bego Mujkić je KP BH JU,sda I LOGIČAN NASTAVAK JE pda
Na skupu 2016 Bego i Dr Osmanović Enes na skupu SDA
PDA Gnojnice Dr Sakić,Karić,te ucjenjene Doktorice Jasmina i Emina,Bjbi siterka Emina2,Ucjenjena zaposlenica Sandra …itd
Vjetar puše ka Lijevoj strani Bećirević član Predsjedništva 101% a SDP najači kod Bošnjaka,vidjela se snaga SDA SBB PDA SBIH na Opozivu jedva 20%
Kkuki ne pomaže ni Halid Muslimović