fbpx

Veliki broj članova napustio DF Lukavac!

2 min. za čitanje

Predsjednik DF Lukavac Nedžad Nuhić i veliki dio predsjedništva, članova i simpatizera danas je obavijestila javnost da napušta DF BiH.

Razlog je kako su naveli zbog duge analize novonastale situacije u OO DF Lukavac, unutarnjih dogovora i Zahtjeva kojeg su dostavili Predsjedniku KO DF TK prof.dr. Zlatan Begića, a na koji se nije očitovao do danas.

Naš rad je doveden u pitanje 10. januara nakon gostovanja zastupnika Skupštine TK Mahira Mašalića koji je putem N1 obaviejstio javnost o odluci o raspuštanju OO DF Lukavac (OPŠIRNIJE), a koju je pomenutog dana donio predsjednik KO DF TK, stoji u saopštenju kojeg je potpisao Nedžad Nuhić, dosadašnji predsjednik OO DF Lukavac.

Riječ je o događaju kojem je prethodila ranojutarnja Viber prepiska (10.1. u 1:30 sati) sa određenim članovima OO DF Lukavac u kojoj se ultimativno zahtjevalo pokretanje smjene predsjedavajućeg OV Lukavac, Suada Salibašića. Dotadašnji pretsjednik OO DF Lukavac, Nedžad Nuhioć nepravedno je optužen da je usko sarađivao sa Mirsadom Kukićem iako je poznato da Nuhić pometnuog Kukića nikada nije upoznao, shodno tome, nije mogao ni sarađivati sa istim. OO DF Lukavac nije predložio, niti bi trebao da pokreće smjenu predsjedavajućeg OV Lukavac Suada Salibašića. Interesantno je, krajnje i zbunjujuće, da predsjednik KO DF TK, koji je rapustio OO DF Lukavac, nikada više nije zatražio od novog povjereništva niti vijećnika u OV Lukavac, djelovanje po uvjetovanom zahtjevu, piše u saopštenju.

Na kraju soopštenja je navedeno da su članovi pokušali ostvariti kontakt sa predsjednikom KO DF TK u kojem su uputili zahtjeve za ostana i rad u okviru OO DF Lukavac, ali se Zlatan Begić oglušio i iz tog razloga članovi i simpatizeri će nastaviti svoje djelovanje u okviru druge političke opcije.

OZNAKE:
Podijeli ovaj članak
11 komentara
Subscribe
Notify of
11 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Pa sto ne predjoste u PDA gdje cete kod Jaketa hahaha jojj kod Jaketa prec jihiihihi

Prave patriote, zlatni ljiljani svi redom. Povracotine, fuuuuj, bljak, kaka, politicara treba pljunut u facu na ulici mjesto pozdrava!

Neko iz nase stranke ocigledno likuje

čitaj sa slike: “….ti misliš da su oni složni, međutim, srca su njihova razjedinjena…” (Kur'an, 59: 14)

Vidi mu potpisa doktorskog kkhkkhhhh,,,,

Baš šteta – tim za 10.

Kod nas je doslo vrijeme da se najnepismeniji bave politikom. Pa ovi neznaju napraviti reda u svojim kucama, a kamo li u drustvu. Cast pojedincima

Sretno

To si davno trebao uraditi, jer su svi čestiti ljudi davno otišli ili isključeni iz DF.To je stranka 2 osobe u TK

Šta ti je ba Jake, ohani malo! heheheh

Nedžad je dobar predsjednik