fbpx

VAŠ STAV: “Prijava legla štakora u Lukavcu”

1 min. za čitanje

U rubrici “Vaš stav” našim čitateljima dajemo prostor da iznesu svoj stav kroz tekstove i komentare. Na email redakcija@sodalive.ba stigao je stav našeg čitatelja koji objavljujemo bez izmjena. SodaLIVE se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u tekstu i komentarima. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Pismo objavljujemo u nastavku bez izmjena:

Želio sam podijeliti informaciju o leglu štakora koje se nalazi na raskrsnici ulica Armije BiH i Titova, tačnije kod kontejnera gdje je zemlja napukla/propala. Poslali smo mail Službi za inspekcijske poslove u nadi da će izaći na teren i poduzet sve potrebne mjere. Ovim putem želim da upoznam i Vas sa situacijom te da izvršite pritisak u sklopu Vaših mogućnosti radi općeg zdravlja građana Lukavca. S poštovanjem, ime čitatelja poznato redakciji.

Podijeli ovaj članak
5 komentara
Subscribe
Notify of
5 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

ovo nije problem samo na pomenutoj lokaciji, problem su glupani i kreteni koji ostavljaju hranu pored kontajnera s izgovorom da hrane golubove a ustvari hrane pacove. to su krivci i treba apelovati i na neki način zabraniti odtavljanje hrane na javnim površinama. imate brate svoj balkon pa hranite do mile volje

Slažem se. Imam komisiju koji stalno baca stari hljeb kroz prozor. Sta da radim budali. Zagalamio sam par puta,ali opet isto.

Nemoguće da ima stahora! Jel to pokušaj da se uništi čisto ime komunalog preduzeća Lukavac RAD! Znate li vi da je Lukavac najčišći grad, kontejneri se redovne odvoze, smeće ne ispada iz smećara, ulice nisu prašnjave niti blatnjave, trava pokošena, nema smeća po trotoarima, lišće svo pokupljeno bude, kante se redovne očiste… I to sve sa samo 163 radnika!! Koliko je to golemo preduzeće koje obavlja svoje poslove savjesno govori i sama činjenica da su u FBiH jedino Sarajevo, Tuzla i Mostar ispred sa brojem komunalnih radnika! Zenica i Lukavac imaju isti broj radnika jer su identične veličine… Nemojte više da blatite naše zlatno Komunalno preduzeće …

Jel to u opstini ?

Lukavac je vec dugi niz godina leglo stakora