fbpx

Transferi: Vijećnik DF-a u OV Lukavac novi član SDA

1 min. za čitanje

Nakon što je u septembru Dajana Čolić (DF) preuzela dužnost ministarice u Vladi Tuzlanskog kantonu, kao njena zamjena u OV Lukavac postao je dugogodišnji član DF-a, Elvis Delić.

Kako saznajemo, Delić je nedugo nakon toga postao član SDA i na taj način pokazao svoju principijelnost i zahvalnost stranci, kao i građanima koji su ga izabrali sa 284 glasa.

Kako bi potvrdili informaciju, Gospodina Delića smo pokušali dobiti telefonskim putem, ali nam nije želio odgovoriti na pitanja, kao niti razgovarati sa nama.

Da je član SDA, Delić je pokazao i danas kada je na 34. sjednici glasao kao i vijećnici SDA.

Neslužbeno saznajemo da je uz Delića i 17 mjesnih odbora DF-a na općini Lukavac ugašeno, a veliki broj članova je pristupio SDA.

Svakako da je gašenje mjesnih odbora ubrzala i odluka predsjednika DF-a Željka Komšića da pristupi koaliciji sa SDA i SBB.

Podijeli ovaj članak
7 komentara
Subscribe
Notify of
7 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Mijenja Ćelo koalicione partnere ko perike

Jel to Delić tu hljeba neejma

Transfera je mnogo
Edin Delić SDP-SD-SDA
Mihad Sakić LDS-SBIH-LDS
Almir Sakić SBIH-PDA-SBIH
Elvis Delić DF-SDA
Sulejman Brkić e za to treba dan pa nabrojat

Sta je čudo. Samo radi za lični interes. Stranka samo iz koristi a ne političkog ubjeđenja ili morala ..prodaje police osiguranja iz RS_a malo gura Dodika da nas sve j…šta reći jad i čemer.

Gledaj lijepe fontane

FUJ.

Pravi si čovjek.Bio si ti njima a i meni sumnjiv cijelo postojanje DF.dugo si izdržao ***…usmrdi sve oko sebe svojim poštenjem.samo otpad iz drugih stranaka može biti gori od SDA.dobrodošao ćelo.