Svečana podjela paketića mališnima Global Ispat Koksne Industrije d.o.o. Lukavac

2 min. za čitanje

Povodom obilježavanja novogodišnjih praznika, kompanija Global Ispat Koksna Industrija d.o.o. Lukavac, je u nedjelju, 25.12.2016. upriličila svečanu podjelu paketića za mališane svojih radnika.
Ova, sada već tradicionalna, manifestacija održala se u velikoj sali Doma kulture Lukavac uz prisustvo velikog broja djece, roditelja, rodbine i prijatelja Global Ispat Koksne Industrije d.o.o. Lukavac.

Podjela novogodišnjih paketića djeci radnika samo je jedan aspekt brige o zaposlenicima koji GIKIL zagovara. GIKIL svoje zaposlenike osjeća kao članove porodice, a očuvanje porodičnih vrijednosti i dječija radost osnova su ovakvog odnosa i to je kurs koji će GIKIL i u budućnosti slijediti.

Pozitivan odnos prema poslu uprkos poteškoćama, spremnost da se zajedno radi i sarađuje, te lojalnost kompaniji i ove je godine simbolično nagrađena.
I sami zaposlenici prepoznaju ovakav tretman, jako su sretni što se kompanija brine za njih i njihove najdraže, pa se broj zainteresovanih učesnika i djece koja posjećuju ovu manifestaciju iz godine u godinu povećava.

Svake godine GIKIL nastoji unaprijediti, poboljšati, dodati nove detalje novogodišnjoj zabavi za djecu i na taj način uljepšati praznike djeci, roditeljima, posjetiteljima.

Na ovogodišnjoj zabavi za djecu podijeljeno je preko 200 paketića. Djeca su uživala uz muziku, igru i zabavu uz glumce Narodnog pozorišta Tuzla koji su za njih odigrali i predstavu“Mutiša i Kvariša čekaju Djeda Mraza”.

Nakon nezaboravne interaktivne zabave, plesa i zakuske, Dom kulture Lukavac posjetio je i Djed Mraz koji se družio sa mališanima GIKIL-a, fotografisao se s njima i podijelio im novogodišnje paketiće.

U svjetlu ovih dana dječijih radosti i povodom prestojećih novogodišnjih praznika, Global Ispat Koksna Industrija d.o.o. Lukavac koristi ovu priliku da zaželi svojim radnicima i njihovim porodicama, poslovnim partnerima i građanima Lukavca puno zdravlja, sreće i poslovnog uspjeha u Novoj 2017. godini.

SRETNA NOVA GODINA I SVE NAJBOLJE!

(Sponzorisani članak)

OZNAKE: ,
Podijeli ovaj članak