fbpx

Şişecam zapošljava: Potreban Viši referent u tehničkom magacinu

3 min. za čitanje

OGLAS

Za prijem u radni odnos za rad u Lukavcu

FAKULTET DRUŠTVENOG SMJERA

O nama:

Şişecam je jedan od najvećih globalnih investitora u Bosni i Hercegovini. Vodeći se proizvodnom politikom utemeljenoj na visokim performansama kao i konstanom razvoju. Şişecam je u okviru svojih inostranih ulaganja, svoje prvo ulaganje u Bosni i Hercegovini ostvario kupovinom Fabrike Sode Lukavac u procesu privatizacije 2006. godine. Društvo Şişecam posluje na 4 kontinenta, u 14 država, ima 44 fabrike i zapošljava skoro 22.000 radnika. Ostvaruje prodaju u više od 150 zemalja u svijetu. Şişecam u svojim fabrikama u Bosni i Hercegovini, Bugarskoj i Turskoj ostvaruje ukupnu godišnju proizvodnju od 2,2 miliona tona sode. Şişecam je četvrti najveći proizvođač sode u Evropi, a osmi u svijetu.

Sisecam soda Lukavac d.o.o. je jedna od najuspješnijih privatizacija u Bosni i Hercegovini, i dobitnik je nagrada za “Najuspješnijeg stranog investitora” izdate od strane Agencije za unapređenje stranih investicija BiH (FIPA), dobitnik prestižne “Silver Stamp” nagrade kao rezultat mnogobrojnih uspješnih aktivnosti. Sisecam soda Lukavac d.o.o. u okviru tradicionalnog izbora 100 najvećih u BiH u organizaciji Poslovnih novina dugi niz godina zauzima vodeće pozicije za: „Velika preduzeća po ukupnom prihodu”, „Velika preduzeća po izvozu” i „Velika preduzeća po neto dobiti”.

Zajednica, koja opskrbljuje veliku većinu svojih sirovina iz zemlje i izvozi cjelokupnu proizvodnju u inostranstvo, predstavlja dodatnu vrijednost za privredu Bosne i Hercegovine. Tri osnovna proizvoda su teška soda, laka soda i soda bikarbona koji se koriste kao sirovine za industrijsku proizvodnju stakla i deterdženata, kao i proizvodnju hemijskih supstanci, tekstila, sistema za preradu vode, te u sektorima hrane i hrane za životinje.

Tražimo kandidata koji će biti dio naše kompanije na sljedećoj poziciji:

 • Viši referent u tehničkom magacinu

Uslovi koje kandidati treba da ispunjavaju su:

 • VSS Fakultet društvenog smjera;
 • Minimum 5 godina iskustva u poslovima prijema, skladištenja i utovara robe;
 • Napredno poznavanje engleskog jezika je obavezno;
 • Dobro poznavanje rada na računaru MS Office, poželjno poznavanje rada u SAP sistemu;
 • Poželjno posjedovanje certifikata za rukovanje viljuškarom;
 • Umijeće organiziranja, komuniciranja i planiranja;
 • Samoinicijativa.

Nudimo Vam:

 • Izazovno okruženje;
 • Mogućnost izgradnje zavidne karijere;
 • Fleksibilne beneficije koje se temelje na vještinama kandidata.

Ako mislite da ispunjavate potrebne uslove za zasnivanje radnog odnosa na navedenom radnom mjestu, imate adekvatna stručna znanja, spremni ste za dinamičan i odgovoran posao, dodatna stručna usavršavanja, stimulacije i profesionalan razvoj dostavite svoj CV elektronskim putem preko linka: https://career5.successfactors.eu/sfcareer/jobreqcareerpvt?jobId=11467&company=SisecamP&st=5E8F5A8492CF01E88F96CDF8E54C6D1FC47C4DE7

Oglas ostaje otvoren 10 dana od dana objavljivanja.

Podijeli ovaj članak
2 komentara
Subscribe
Notify of
2 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Kome li je nastimano mjesto. Pazi molim te, uslov VSS i pozeljno da zna voziti viljuskar. Pa iz aviona se vidi da se nekome štima.

NAPOMENA:
Potrebno je da kandidat za minimalno 3 strana jezika i po mogucnosti jednu člansku kartu neke političke stranke koja kotira u vlasti.