fbpx

ROĐENDAN: Igraonica “Čarolija” proslavila prvu godinu rada

2 min. za čitanje

Koncepcija igraonice Čarolija je da se precizno osmišljenim programom omogući djeci razvoj i usavršavanje na intelektualnom, kulturnom i sportskom planu te da se djeca kroz kreativnu igru edukuju i ohrabre da ispolje svoju skrivenu genijalnost još u ranom djetinjstvu.

Željela bih ovom prilikom da se zahvalim svim roditeljima na ukazanom povjerenju u proteklih godinu dana. Vjerujemo da su prepoznali našu želju i trud da najmlađim pružimo učenje na jedan jedinstven i zabavan način, izjavila je na početku razgovora za naš portal voditeljica igraonice, dipl. def. logoped Amila Rikert.

Cilj igraonice je da djeca iskažu svoje talente te da se kroz različite aktivnosti dobro zabave i edukuju. U prijatnom ambijentu vas očekuje stručno, edukovano, ljubazno i predusretljivo osoblje kao i logoped koji svakodnevno prati govorno – jezički razvoj djece i njihove grafomotoričke vještine. Inovativni i neobični elementi za igranje čine ovu igraonicu jedinstvenom, pa svakako imate dovoljno razloga da posjetite ovo mjesto, te se opustite i obradujete vaše mališane.

– U protekloj godini dana za naše malisane uveli smo niz sekcija kao što su plesna škola, škola sa logopedom, časovi engleskog jezika za najmlađe, mnoštvo kreativnih radionica itd.

Čarolija je idealno mjesto za nezaboravnu proslavu rođendana koja će oduševiti slavljenike i njihove prijatelje. Prostor se za takve prilike transformiše u veselo i zabavno okruženje kako bi proslava bila nezaboravna.

Prvi rođendan proslavljen je uz veliki broj mališana u društvu klovnova.

Igraonica Čarolija Branilaca Bosne bb (Zgrada Dženex od strane Caffe bara “Aqua”) Telefon: 061 625 624
E-mail: carolija.lukavac@gmail.com
Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments